Quickmobile activ

A fi activ este o stare de spirit care te impinge sa invingi gravitatia obtinuta odata cu orele de serviciu, pe scaunul de la birou, acolo unde lasi ochii mereu lipiti pe monitoarele reci, cu mii de rapoarte, pe care trebuie sa le dai in cele mai bune conditii superiorilor tai.

A fi activ inseamna sa iei in considerare necesitatile naturale ale organismului tau si sa devii mobil, asa cum in mii de ani de cautare al stramosilor tai dupa hrana, vanatoare, cultivatul plantelor, s-au inregistrat genetic in muschii tai, oasele tale dar si organele interne, care odata cu dezvoltarea tehnologiilor, s-au atrofiat si nu mai sunt ceea ce erau altadata. Au ramas numai cu numele.

Quickmobile

Este clar ca viitorul va oferi oamenilor mobilitate Quickmobile activ, in tot ceea ce intreprind.

Iar toate mijloacele de calcul ale vietii lor, se vor muta din intunecatul birou, in natura, acolo unde must have din outfitul lor, va fi insotit de gadgeturi, accesorii, si tot felul de articole cool ce tin de lifestyle si fashion ce pot imbunatati calitatea vietii si sunt foarte prietenoase cu utilizatorul.

 

 

Nike Fuel Band iti poate oferi un stil de viata alert si sanatos. Iti masoara toate miscarile corpului, te conecteaza la o comunitate de oameni atenti cu sanatatea si lookul lor, iti propune o tinta zilnica si te ajuta sa o atingi in cel mai echilibrat si sportiv mod posibil. Urmareste fiecare pas facut de tine si vei vedea cate calorii ai ars. Afisajul LED arata progresul spre obiectivul tau pe tot parcursul zilei. Sincronizarea se face cu un dispozitiv iOS, Mac sau PC pentru a vedea istoricul.

Ceea ce iti mai ramane de facut este sa iti pui echipamentul de sport in functiune si sa ii dai organismului tau ceea ce merita, adica un regim de viata activ in cel mai rapid mod cu putinta.

Daca esti pasionat al literaturii in aer liber, desigur ca iti vei gasi un mod activ de a o face impreuna cu TREKSTOR PYRUS.

 

 

eBook-ul are un plus de portabilitate si confort. Display-ul este de 4.3″, cu tehnologie Flicker-free, cu o rezolutie de 600 x 800 pixeli, textul putand fi citit chiar si la lumina de afara, in aer liber. Memoria 2GB si MicroSD card slot, poate creste memoria cu pana la 32Gb si creeaza spatiu suficient pentru cartile preferate. Ceea ce este cel mai atractiv, acumulatorul de ultima generatie are o durata de utilizare de una pana la doua saptamani. Toate aceste lucruri se pot regasi numai sa te reapuce gustul de citit, atunci cand ai o carte interesanta.

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: