QNAP a lansat motorul de căutare Qsirch 2.2 actualizat

QNAP lansează funcția de căutare Qsirch 2.2 actualizată, ce adaugă următoarele caracteristici: filtre personalizate pentru creșterea acurateței căutărilor, căutare îmbunătățită în arhiva de mesaje pentru managementul emailurilor stocate și previzualizarea documentelor pentru o mai bună experiență de browsing.

pressrel_03urq7rg5ce889xju84cpglw

Qsirch este un motor de căutare exclusiv, dezvoltat de către QNAP. Acesta suportă peste 6000 de tipuri de fișiere, ajutând utilizatorii să găsească în câteva secunde fișierele dorite, ce sunt stocate pe QNAP NAS.
Pentru a completa uriașul centru de stocare a datelor, funcția de căutare este unul dintre punctele cheie, ce crește valoarea informațiilor stocate, iar Qsirch este instrumentul cel mai bun pentru a realiza o căutare optimizată în pachetele mari de date și în arhive, ” a declarat Cherry Chen, manager de produs în cadrul QNAP.
Filtrele personalizate din Qsirch 2.2 ajută la localizarea cu mare acuratețe a fișierelor. Utilizatorii pot alege într-un mod flexibil criteriile de selecție pentru diferite tipuri de date. De exemplu, fotografiile pot fi filtrate în funcție de modelul camerei, rezoluția sau distanța focală, în timp ce muzica poate fi selectată în funcție de artist sau de titlul albumului, iar documentele în funcție de utilizator, etc.
Qsirch 2.2 furnizează, de asemenea, o funcție puternică pentru căutarea în emailuri. Utilizatorii pot personaliza criterii de căutare precum: data, ciorna, destinatarul sau expeditorul pentru a căuta cât mai rapid în fișierele .eml și să identifice emailuri specifice stocate pe NAS. Utilizarea funcției Qsirch cu aplicații pentru email de la QNAP facilitează administrarea și căutarea emailurilor în arhivele mari. Pe lângă căutare în fișierele multimedia și în email, Qsirch 2.2 își consolidează posibilitatea de previzualizare a documentelor înainte de a le deschide propriu-zis.
Documentele Google Docs și Office Online pot fi previzualizate direct în rezultatele căutării, oferind o mai bună experiență de utilizare.
Disponibilitate și compatibilitate
Qsirch 2.2 este disponibil prin intermediul magazinului de aplicații QTS App Center. Extensia Qsirch Helper pentru Google Chrome este disponibilă în magazinul Chrome Web Store.
Cerințe sistem: Modelele NAS x86 necesită minimum 2GB RAM; modelele NAS cu procesoare ARM necesită cel puțin 4GB RAM.
Cerințe Firmware: QTS 4.2.0 (sau o versiune mai nouă).

Despre QNAP Systems:
QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.

București, 27 iulie 2016

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: