PS4 si noul nivel de joc pe consola

Desi am fost invitat pe data de 28 ianuarie 2014 la un eveniment de lansare a consolei PS4 mult asteptata de multi gameri infocati, nu am reusit sa fiu prezent din motive de sanatate. Insa de informat, m-am informat.

Da a fost un eveniment organizat in colaborare cu Media Galaxy Orhideea si am ramas surprins vazand foto pe net de cat de multa lume de toate varstele a reusit micuta consola sa stranga in jurul sau. E drept ca acelasi eveniment de lansare PS4 a fost organizat si in alte locatii emag sau Altex si tot atat de multi entuziasti am vazut.

Mai precis Sony PlayStation (PS4) Console de la Sony Computer Entertainment anuntata ca succesor pentru PlayStation 3 în timpul unei conferințe de presă la 20 februarie 2013 , a fost lansata pe 15 noiembrie 2013 , în America de Nord , și 29 noiembrie 2013 , în Europa și Australia.
Acesta concureaza cu Nintendo Wii U și Xbox de la Microsoft, ca una de-a opta generație de console de jocuri video.

PS4-Console-wDS4.jpg

Mutarea anterioara de la arhitectura Cell complicata a predecesorul său, PlayStation 4 dispune de un procesor x86 -64 mai raspandit, în speranța de a atrage o gamă mai largă de dezvoltatori și suport pentru sistem. Sony intenționează sa atraga mai mult prin gameplay- social, care încorporează un buton de ” share” de pe noul controler și permite o vedere de joc în joc transmise în direct de la prieteni .

Consola permite interactivitate cu alte servicii și dispozitive, prin următoarele metode: PlayStation Now un serviciu de jocuri cloud-based, care oferă conținut de streaming de jocuri video, PlayStation App, proiectat pentru a îmbunătăți gameplay-ul , cu ajutorul smartphone-uri și tablete, ca un al doilea ecran; si design PlayStation Vita pentru a juca o majoritate de 4 jocuri prin Remote Play wireless.

PlayStation 4 foloseste un procesor dezvoltat de AMD în colaborare cu Sony . Acesta combină o unitate centrală de procesare ( CPU ) și unitatea de procesare grafică ( GPU ) , precum și alte componente , cum ar fi un controler de memorie și decodor video. CPU este format din două module quad – core Jaguar valoare totală de 8 x 86 – 64 nuclee. GPU este format din 18 de unități de calcul pentru a produce o performanță de vârf teoretic de 1,84 teraflopi de memorie GDDR5 sistemul este capabil să ruleze la o frecvență maximă de ceas de 2,75 GHz ( 5500 MT / s) și are o lățime de bandă maximă de memorie de 176 GB / s . consola conține 8 GB de memorie GDDR5, de 16 ori cantitatea de memorie RAM găsit în PS3 și este de așteptat pentru a da consolei o longevitate considerabila.  Aceasta include, de asemenea, chip-uri secundare personalizate care se ocupa de sarcini asociate cu descărcarea , încărcarea , și gameplay-ul social. Aceste sarcini pot fi manipulate perfect în fundal în timpul jocului sau in timp ce sistemul este în modul de repaus. Consola conține , de asemenea, un modul de audio , care poate sprijini în – joc de chat , precum și ” un număr foarte mare ” de fluxuri audio pentru a fi utilizate în joc .

Unitatea  optică read-only este capabila sa citeasca discuri Blu- ray, la viteze de până la trei ori mai mare decât PS3 .  Consola dispune de un hardware on-the -fly modul de decompresie ce stimuleaza viteza de citire de disc optic și tampon de date necitit atunci când un joc nu accesează în mod activ unitatea optică, care face parte din strategia Sony PlayGo .  Ca și PlayStation 3 , unitate de disc Blu – ray ar trebui să fie capabila să citească de 16 straturi de 400 de discuri de GB. Deși consola suporta fotografii și clipuri video la rezoluție 4K, sistemul nu este de așteptat să fie în măsură să facă jocuri de dincolo de 1080p. Consola include un hard disk de 500 GB de spațiu de stocare suplimentar, care poate fi actualizat de către utilizator .

PlayStation 4 are WiFi și conectivitate Ethernet , Bluetooth , și două porturi USB 3.0 . Un port auxiliar este , de asemenea, inclus pentru conectare la Camera PlayStation, un dispozitiv de detectare a mișcării un aparat de fotografiat digital introdus pentru prima dată pe PS3, un set cu cască mono , care poate fi conectat la DualShock 4 , este la pachet cu sistemul, opțiuni de ieșire audio / video includ HDMI TV și optică S / PDIF audio.

Mai jos va prezint si un unboxing care sper sa va incite pana la un review ulterior.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: