Prosecco Valdo Night in Loka Lounge impreuna cu Vinitaly Deluxe

Nimic nu ma poate opri atunci cand mi se pune pata sa ies din casa, mai ales cand sunt invitat de niste prieteni dragi mie cum sunt cei de la Vinitaly Deluxe Romania.

970483_154068161460915_2002052703_n

Oare ce ocazie mai buna se putea gasi decat lansarea de curand a unei locatii Loka Lounge din Bucuresti B-dul. Decebal nr.17 ce este un night bar, dar tot atat de interesant devine in cursul zilei un loc unde se poate lua masa extrem de bine,

Este un loc foarte bine ales pentru o terasa, parcare, DJ, Business lunch menu, stand-up comedy, organizare de petreceri private, organizare receptii, muzica live,  cu separeuri, TV-bar, Internet Wireless, aer conditionat.

Aici poti sa gasesti meniu vegetarian daca este cazul, seafood, pasta,  soups,  cocktail-bar, vinoteca.

De aceea Vinitaly Deluxe  si Carmen Nicoleta Burducea au organizat “Prosecco Valdo Night” impreuna cu Loka Lounge o rafinata degustare pentru invitati intr-o seara incinsa de toamna si anume: Valdo Rose Brut Marca Oro si Valdo Prosecco D.O.C.

Ajungand in Loka Lounge, pe Bulevardul Decebal nr.17, in data de  7 august 2013 aveai ocazia sa descoperi experienta exclusivista Prosecco Valdo Night,  iar pentru fiecare doamna/domnisoara care le calca pragul, era pregatit cate un pahar de Prosecco Valdo din partea casei.

Si nu putine au fost domnisoarele care au servit macar un pahar de  Prosecco Valdo sau de Valdo Rose Spumanti, pentru ca era o seara speciala si lumea s-a simtit extrem de bine intr-un cadru decent si linistit al capitalei intr-un ambient cu muzica placuta si plasme vizibile din orice unghi al meselor.

Desigur fiind in zona placuta mie a vinului spumant Valdo Rose Brut Marca Oro din una din cele mai bune vii ce provin din zone renumite în producția de spumante din soiuri de struguri: Glera 20%, Nerello Mascalese 80%, cu un buchet floral fin și elegant, cu o prezență persistentă de zmeură, aromă rotundă și fructată, foarte plăcută, cu perlaj fin, si poate fi servit ca aperitiv, excelent asociat cu preparate din pește, fructe de mare și carne albă.

Si de aceasta data sfetnicul meu bun si pazitor a fost expertul in vinuri Carmen Nicoleta Burducea, care mi-a sugerat cea mai potrivita asortare la paharul de Rose si anume de la Loka Lounge o portie de somon si creveti foarte frumos garnisiti, ce au fost perfect pe gustul meu. Nu pot sa descriu aromele revarsate de Rose atunci cand s-au contopit cu bucatelele de somon bine preparat, se vede de catre un bucatar experimentat.

Cat despre deservirea de la fata locului numai lucruri de bine: sincronizare perfecta, zambete, tinuta, si dorinta de perfectionare.

Nu ma pricep sa dau note, dar eu m-am simtit foarte bine printre acesti oameni pasionati si recomand pe langa un pahar bun de vin spumant Valdo Rose Brut Marca Oro de la gheata un ambient adecvat la un night bar ce in scurt timp va face legea in zona Bulevardului Decebal din Bucuresti asa cum este Loka Lounge.

Iata mai jos cateva dintre foto executate la fata locului.


Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: