Proiectorul BenQ W1080ST care poate proiecta wireless imagini Full HD 3D din laterala ecranului

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul imaginii digitale şi lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, având cea mai mare cotă de piață pe segmentul modelelor Full HD1080p, lansează în România proiectorul pentru Home Entertainment W1080ST+. Acesta este primul proiector din lume capabil să ofere o experiență intuitivă mulțumită opțiunilor de transmitere wireless Full HD și proiecție din laterala ecranului. Mai mult, tehnologia Short-Throw, alături de alte caracteristici precum compatibilitatea cu smartphone-ul sau cu tableta prin conexiune MHL (Mobile High-Definition Link), Zoom flexibil 1.2x, difuzor de 10W încorporat într-o camera specială de rezonanță, contrast ANSI de 500:1 (contrast full on/full off 10.000:1), luminozitate de 2200 de ANSI Lumeni, BrilliantColorTM, DLP DarkChip3TM, dar și posibilitatea de a proiecta 3D Full HD, totul accesibil printr-o nouă interfață intuitivă, transformă proiectorul W1080ST+ în alegerea ideală pentru cei care își doresc o experiență inovatoare.

BenQ W1080ST+

Proiectorul devine atracția centrală în serile petrecute alături de familie: W1080ST+ transformă spațiul de locuit într-un adevărat punct de interes pentru cinefili sau pasionați de jocuri video. Pentru a obține o imagine cu diagonala de 100 inci (2,54 metri), este de ajuns ca proiectorul să fie plasat la o distanță de doar 1,5 metri. În plus, procesul de instalare este extrem de simplu, asemenea modului de utilizare și reglare a funcțiilor proiectorului.

“W1080ST+ poate servi ca un proiector pentru Home Entertainment, ca un dispozitiv de proiecție wireless, iar mulțumită tehnologiei Short-Throw este o soluție ideală pentru încăperile unde se doresc imagini mari, dar unde distanța de la perete până la proiector nu permite utlizarea unui proiector normal, însă, cel mai important, acesta este cel mai versatil proiector pe care utilizatorii îl pot folosi în intimitatea casei, pentru a se bucurade imagini Full HD 3D în orice mod își doresc”, declară Dragoș Salamac, Country Head BenQ pentru România.

Redare Full HD wireless

W1080ST+ este echipat cu cea mai nouă tehnologie de transmitere wireless Full HD, Short-Throw și posibilitate de proiecție laterală, totul pentru a asigura divertismentul în orice cameră a locuinței. Acum, orice constrângere legată de spațiu sau de nevoia de reamenajare pentru a instala proiectorul dispare. Mai mult, nu mai este nevoie de utilizarea cablurilor video pentru a reda imagini Full HD 3D, mulțumită kit-ului opțional Wireless Full HD. Odată cu prima pornire, transmițătorul și receptorul wireless se vor seta automat pentru a lucra împreună, această configurație fiind memorată și folosită la următoarele porniri. Cu o acoperire wireless de până la 30 de metri, ce oferă posibilitatea transmiterii de imagini Full HD 1080p fără compresie, însoțite de sunet clar, utilizatorii se pot bucura de o experiență de divertisment completă. Mai mult, sunetul de bună calitate este asigurat prin intermediul tehnologiei DFS (Dynamic Frequency Selection), ce asigură zero interferențe cu alte dispozitive. Indiferent de spațiul disponibil, W1080ST+ este soluția ideală de proiecție: imagini cu o diagonală de 2,54 metri la o distanță a proiectorului față de ecran de numai 1,5 metri, flexibilitate prin opțiunea de proiecție laterală, keystone vertical si orizontal.

Experiență audio-vizuală de excepție

W1080ST+ asigură o performanță vizuală și audio de neegalat, astfel încât utilizatorii să se poată bucura la intensitate maximă de filmele și jocurile video preferate. Difuzorul de 10W încorporat într-o cameră de rezonanță ce redă excelent frecvențele joase, pentru o experiență cu adevărat explozivă. În funcție de conținutul audio redat, sunt disponibile patru setări predefinite de sunet, dar și posibilitatea de creare a propriilor parametri audio. În ceea ce privește calitatea imaginii, W1080ST+ este construit pentru a oferi o performanță vizuală captivantă, prin intermediul lămpii cu luminozitate de 2200 ANSI Lumeni, contrast ANSI nativ de 500:1 (contrast full on/full off 10.000:1), color wheel-ului RGBRGB cu șase segmente ce funcționează la o viteză de șase ori mai mare oferind un spectru de culori incredibil de realiste, tehnologiei BrilliantColor™. Rata de contrast ANSI nativă este îmbunătățită prin tehnologiile DLP DarkChip3TM și DMD, care asigură redarea fiecărui detaliu, în cel mai intens negru. În plus, W1080ST+ este certificat ISFccc®, astfel cele 1,07 miliarde de culori afișate sunt certificate de Imaging Science Foundation, recunoscută internațional pentru serviciile profesionale de calibrare a culorii.

Proces simplu de setare și operare

Instalarea unui proiector nu a fost niciodată mai ușor de realizat, mulțumită opțiunii de asistare a procesului de setare, prin intermediul unei interfețe prietenoase nu trebuie sa fii specialist IT sa instalezi un nou proiector.

De la ecranul smartphone-ului la divertisment pe tot peretele

W1080ST+ poate fi utilizat împreună cu smartphone-ul sau tableta, fiind MHL-ready (Mobile High-Definition Link). Astfel, utilizatorii pot viziona materiale de pe dispozitivele echipate cu această tehnologie, prin intermediul unui cablu MHL sau a unui dispozitiv precum Roku.

Noul proiector BenQ W1080ST+ este disponibil pe piaţa din România prin partenerii oficiali BenQ din România, la un preţ recomandat de raft de 4.399 lei.

BUCUREȘTI, 22 septembrie, 2014 – BenQ

Visits: 0

Lasă un răspuns