Produsele Acer Vero și dispozitivele de gaming Predator au primit distincții pentru design la Red Dot Awards 2024

Lista de câștigători Acer include laptopuri, PC-uri, conectivitate și alte produse ecologice, plus noua cameră 3D SpatialLabs Eyes Stereo

Dispozitivele Acer și Predator au fost distinse anul acesta cu paisprezece premii Red Dot pentru inovație în designul de produs. Brandul Predator a obținut numeroase premii cu laptopurile sale de gaming de înaltă performanță, routerele avansate Wi-Fi 7 și 5G și desktop-ul Predator Orion X, ușor de utilizat. Linia ecologică Vero de la Acer continuă să impresioneze experții globali în design, obținând recunoaștere pentru laptopul Aspire Vero 16, neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, pentru două monitoare și proiectorul inteligent Vero PL3510ATV fără mercur. În plus, revoluționara cameră Acer SpatialLabs™ Eyes Stereo și laptopul Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition din linia de produse 3D fără ochelari au fost, de asemenea, premiate, împreună cu laptopurile Swift Go de 14 și 16 inchi și mini-PC-ul Acer Revo Box.

Red Dot Award este una dintre cele mai râvnite distincții ale calității designului și recunoaște expresia creativă a designerilor și companiilor prin munca lor. Succesul continuu al Acer de a primi tot mai multe premii prestigioase pentru design și lista tot mai cuprinzătoare de realizări în acest sens demonstrează capacitatea mărcii de a oferi design și performanță de top în portofoliul său extins.

Premianții Acer Red Dot Award: Product Design 2024 sunt următorii:

Views: 6

Lasă un răspuns