Prin lumea accesoriilor E-Boda la review

Desigur ca prin lumea E-Boda pe langa terminale se gasesc si multe alte ustensile, accesorii, care asigura amplificarea starii de placere a utilizatorului. Si eu am facut cunostinta cu acestea pe la sfarsitul anului trecut cu ocazia lansarii despre care am scris aici.

Primul accesoriu si anume castile Bluetooth The Beat 2000 m-au incantat prin fidelitate si independenta lor de deviceul generator, respectiv Smartphoneul. Prima data cand le-am vazut am avut o rezerva in ceea ce priveste fiabilitatea pentru ca nu aveam incredere in sistemul flexibil cu balamale, care aduce un avantaj major atunci cand iti doresti sa le asezi prin geanta/rucsac.

Iar o stampila a subconstientului care a fost demontata odata cu imperecherea si asezarea lor pe urechiusele mele sensibile. Da asa este se aud foarte fain si se aseaza foarte bine etansand legatura cu zgomotele exterioare, atunci cand muzica are o curgere placuta prin interior.

Nu am avut cu ce sa fac masuratori acustice, decat unele subiective, dar basii, mediile si inaltele s-au descurcat perfect indiferent de combinatia efectuata: radio, player, joc, clip video. Mai jos in galerie, puteti vedea unboxingul si detaliile constructine

Si am uitat sa spun. Incarcarea lor la stilul de utilizare a decurs la vreo saptamana. Nu spun si despre avantajul de a putea asculta si prin cablul cu jack stereo care nu a adus vreo diferenta calitativa a auditiei.

Mai apoi mi-a placut sa testez ohelarii de realitate virtuala AVATAR VR pentru care am descarcat in mod expres de pe Google play aplicatia Orbulus. Care practic imparte o imagine normala in doua creand pentru utilizator o senzatie de spatialitate. Puteti vedea mai jos galeria foto de la unboxing.

Constructiv nu pare a fi cine stie ce filosofie, insa efectele vizuale par a fi destul de puternice, iar pentru mine care am ochii mai putin adaptabili mi-au produs la primele incercari chiar si o stare de ameteala. Dar la un moment dat nu mai este atat de tragic pentru ca ochiul se obisnuieste iar senzatiile generate la confluenta dintre displayul smartphoneului si lentilele AVATAR devin de-a dreptul spectaculoase si creeaza in final chiar o anume dependenta.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: