1-0 pentru Monstru Lab

Si pentru ca ador creatia literar artistica a lui Monstru Lab  pot spune ca previziunea lui in materie de Allview Soul este cea mai aproape de realitate.

Cu ideea centrala precum ca “UI care se schimba in functie de mediul inconjurator”. Si din cate il stiu eu ca o si nimereste il invit pe Monstru sa faca si cinste la “100 de beri“, pentru ca mereu are fler, in ceea ce priveste terminalele, si nu numai.

SOULIn ceea ce ma priveste, daca cei de la Allview ar risipi atat de multa tehnologie numai pentru a schimba “fata comerciala” a meniurilor cat mai viu colorate ar fi o greseala. In primul rand cu senzorul de presiune as fi in stare sa fac o analiza a pulsului si in functie de acest lucru as schimba culorile in meniu. Pentru ca daca as vedea ca utilizatorul este prea calm i-as pune niste culori ma stridente ca sa-l enervez:)

Dar si daca este prea nervos l-as da pe culori calde si pale astfel incat sa se calmeze omul si sa atinga touchul exact acolo unde va fi nevoie. Pentru ca avand un ecran atat de Pure utilizatorul nici nu va mai sta prea mult pe ganduri asociind exact o stare legata de ambient. Vedeti cei de la Allview ne dau fel de fel de idei pana la lansare.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: