Primăvara aceasta trăiește smart. Află cum să-ți echipezi locuința pentru confort total, folosind dispozitivele Tapo de la TP-Link

TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, propune o serie de soluții smart pentru a te bucura de o primăvară înfloritoare chiar la tine acasă.

Primăvara este una dintre perioadele ideale pentru a-ți transforma casa, pentru a da un restart și a adopta un nou stil de viața mai conectat, mai sigur și mai confortabil. Locuința modernă a devenit sinonimă cu noțiunea de „smart home”, care capătă din ce în ce mai mult contur, pe măsură ce pe piață apar tot mai multe dispozitive de acest tip, cu funcții tot mai variate și mai performante. Dacă în trecut ideea de a gestiona întregul sistem de iluminat din casă, electrocasnicele sau termostatul printr-o aplicație de mobil părea una fantezistă, realitatea ne-a arătat că dezvoltarea rapidă a tehnologiei ne depășește constant așteptările. Iar specialiștii arată că acest trend va continua să evolueze. Conform Statista, până în 2030, la nivel global vor fi active peste 29 de miliarde de dispozitive IoT.

În acest context, producătorii au început să vină cu soluții tot mai variate pentru publicul larg, iar TP-Link este una dintre companiile care au dezvoltat o gamă largă de produse inteligente, performante, accesibile și foarte ușor de instalat, care să le permită utilizatorilor să se bucure rapid de avantajeze unei locuințe smart. Reunite sub brandul Tapo, acestea permit controlarea întregului ecosistem IoT dintr-o singură aplicație, simplu, rapid și intuitiv. Astfel, casa inteligentă este la o distanță de câteva click-uri.

Securitate la superlativ, datorită camerelor de supraveghere Tapo

O componentă esențială a ecosistemului smart de acasă este securitatea. Cum vremea a devenit din ce în ce mai plăcută, ideală pentru plimbările în oraș sau în afara acestuia, te gândești automat la o modalitate cu ajutorul căreia poți pleca liniștit de acasă, fără a sta cu gândul la siguranța locuinței. Seria de camere smart Tapo, care include modelele Tapo C520WS, Tapo C420S2, Tapo C225 și Tapo C200, reprezintă o soluție avansată de supraveghere, pentru a asigura siguranța locuinței în orice moment.

Cu o rezoluție video Full HD de 1080p și funcția Pan/Tilt ce permite o rotire de 360° pe orizontală și o panoramare curprinsă între 114° și 149° pe verticală, în funcție de modelul ales – cu excepția modelului Tapo C420S2- aceste camere oferă imagini clare și detaliate, indiferent de momentul zilei. Vizualizarea nocturnă cu infraroșu asigură monitorizarea și în condiții de luminozitate scăzută sau întuneric complet, cu distanțe de vizualizare care variază între 10 și 30 de metri. Detectarea inteligentă a mișcării ajută la menținerea utilizatorului la curent cu evenimentele din casă, iar comunicarea bidirecțională, datorită microfonului și difuzorului încorporate, permite utilizatorului să comunice cu cei din casă sau să descurajeze potențialii intruși. Cu aceste camere Tapo, utilizatorul are siguranța că poate monitoriza și proteja eficient locuința în orice moment.

Pe lângă aceste camere de supraveghere, gama Tapo dispune și de sonerie video smart, Tapo D230S1. Soneria are un câmp de vizualizare ultra-larg (diagonală de 160°), astfel încât modul de vizualizare live Tapo 4:3 permite utilizatorilor să vadă în întregime vizitatorii, până la o distanță de 1m, oferind mai multe detalii verticale decât celelalte sonerii 16:9. Totodată, poți comunica cu cei aflați în fața soneriei video direct din aplicația Tapo, datorită funcției Two Way Audio, sau poți reda un sunet înregistrat din lista răspunsurilor scurte.

Primăvara aceasta alege o locuință eficientă energetic

Soluțiile smart sunt extrem de utile și pentru gestionarea consumului de energie. Prizele inteligente Tapo, cum ar fi prelungitorul Wi-Fi Tapo P300, mini prizele Tapo P115 și Tapo P100M, oferă o serie de funcționalități avansate care le transformă în opțiuni ideale pentru a economisi bani și a face locuința mai eficientă din punct de vedere energetic:

  • Control vocal și programare personalizată: Toate aceste prize inteligente sunt compatibile cu asistenții vocali precum Alexa și Google Assistant, permițând utilizatorului să le controleze prin comenzi vocale. De asemenea, utilizatorul poate crea programe personalizate pentru a porni și opri dispozitivele conectate la prize la orele dorite. De exemplu, utilizatorul poate seta ca prizele să oprească automat dispozitivele în stand-by în timpul nopții sau când nu sunt folosite.
  • Monitorizarea consumului de energie: O funcționalitate distinctivă a modelului Tapo P115 este capacitatea de a monitoriza consumul de energie al dispozitivelor conectate. Aceasta permite utilizatorului să vizualizeze și să analizeze câtă energie utilizează dispozitivele în timp real sau în perioade de timp selectate. Prin identificarea dispozitivelor care consumă multă energie, utilizatorul poate lua măsuri pentru a reduce costurile.
  • Protejarea dispozitivelor: Funcționalitățile de siguranță includ protecție împotriva supratensiunilor și a supracurentului, asigurând că dispozitivele sunt în siguranță în cazul fluctuațiilor de tensiune sau avarii.
  • Notificări și istoric: Prizele inteligente Tapo pot furniza notificări în timp real despre starea dispozitivelor și pot stoca un istoric al utilizării și al stării prizei.

Colorează-ți viața cu Tapo

Becurile smart Tapo L530E și banda LED Tapo L930-5 sunt dispozitive care aduc în locuință o atmosferă caldă și primitoare, datorită experienței de iluminat personalizată pe care o oferă. Cu Tapo L530E, utilizatorul poate alege dintr-o paletă largă de culori și poate regla luminozitatea pentru a se potrivi stării de spirit sau nevoilor momentului. De asemenea, poate programa becul pentru a se aprinde sau a se opri automat.

În schimb, Tapo L930-5 impresionează cu tehnologia RGBW+IC oferind culori vibrante și posibilitatea de reglare a temperaturii de culoare de până la 50 de zone diferite, astfel încât utilizatorul poate crea ambianța perfectă pentru orice ocazie. Funcționalitățile de programare, temporizatorul și controlul vocal permit utilizatorului să personalizeze iluminatul în funcție de preferințele sale și să controleze produsele de la distanță, aducând un plus de confort în propria locuință.

Hub-ul smart, nucleul casei inteligente

Hub-ul smart Tapo H100 reprezintă nucleul și centrul de control al întregului ecosistem Tapo. Acest dispozitiv inteligent facilitează integrarea și gestionarea simplă a tuturor dispozitivelor compatibile Tapo din locuință. Prin intermediul aplicației mobile, utilizatorul are posibilitatea de a controla și monitoriza cu ușurință luminile, prizele, camerele și alte dispozitive din gamă. În plus, Tapo H100 adaugă un nivel sporit de securitate rețelei de dispozitive smart, contribuind la protejarea datelor și a vieții private.

Gama de produse Tapo, inclusiv senzorul de mișcare Tapo T100, senzorul de deschidere/închidere a ușilor și ferestrelor Tapo T110, senzorii de temperatură și umiditate Tapo T310 și Tapo T315, alături de senzorul pentru detectarea scurgerilor de apă Tapo T300, oferă utilizatorilor controlul și monitorizarea eficientă a mediului din casa lor. Aceste dispozitive funcționează exclusiv cu ajutorul hub-ului Tapo H100, centrul inteligent al întregului ecosistem Tapo. De asemenea, hub-ul Tapo H200 aduce îmbunătățiri suplimentare pentru experiența smart home. Printre actualizări se numără posibilitatea de a conecta până la 68 de dispozitive, dar și alarma smart cu difuzor.

Mai mult control, mai puține griji

Cu ajutorul dispozitivelor smart de la Tapo, ce pot fi utilizate doar cu hub-ul Tapo H100, cum ar fi întrerupătorul Tapo S220 sau butoanele Tapo S200D și Tapo S200B, utilizatorul va putea transforma propria locuință într-un ecosistem pe care îl poate controla cu ușurință, de oriunde, oricând dorește.

  • Tapo S220 asigură controlul iluminării din locuință cu doar câteva clicuri. Cu suport pentru asistenții vocali, cum ar fi Alexa și Google Assistant, utilizatorul poate controla iluminatul cu doar câteva cuvinte. De asemenea, poate programa iluminatul să se potrivească programului său zilnic sau să creeze scenarii personalizate pentru diferite momente ale zilei.
  • Tapo S200D este un buton smart cu funcționalitate avansată de control al dispozitivelor smart Tapo. Utilizatorul poate controla și monitoriza dispozitivele electronice din locuință, pentru un plus de confort, chiar și fără să folosească aplicația Tapo. Acest buton poate fi controlat manual și permite activarea de funcții presetate pentru dispozitive prin gesturi tactile.
  • Tapo S200B este un buton smart care completează oferta cu un comutator inteligent. Acesta permite utilizatorului să controleze dispozitivele smart Tapo din locuință de la distanță, fie prin intermediul aplicației mobile, fie cu ajutorul asistenților vocali.

Aspiratoarele Tapo, ajutorul tău pentru curățenia de primăvară

Pentru a extinde funcționalitatea locuinței inteligente, Tapo a lansat o nouă gamă de produse inovatoare. Unul dintre acestea este Tapo RV30, un robot aspirator echipat cu senzori avansați și tehnologie de navigare inteligentă. Acesta face curățarea locuinței mai eficientă, evitând obstacolele și ajungând în cele mai greu accesibile zone.

O altă variantă este Tapo RV30 Plus, ce reprezintă un pas înainte în domeniul curățeniei inteligente. Cu tehnologie de navigare avansată și capacitatea de a crea hărți detaliate ale spațiului de curățare, regăsită atât în Tapo RV30, robotul aspirator oferă o curățenie deosebit de precisă și eficientă. Ambele modele oferă posibilitatea de a selecta zonele specifice pentru curățare, programare și control inteligent de la distanță prin intermediul aplicației mobile Tapo, iar acest lucru aduce un nivel mai mare de control și eficiență în locuință. Tapo RV30 Plus este capabil să se auto-încarce și să continue curățenia din locul în care a rămas, iar capacitatea de stocare extinsă reduce necesitatea golirii frecvente a colectorului de praf.

Cu Tapo, utilizatorul are siguranța că poate crea un mediu inteligent în locuință care să răspundă nevoilor sale specifice, oferindu-i control, confort și eficiență energetică în fiecare aspect al vieții de zi cu zi.

Visits: 1

Lasă un răspuns