HUAWEI Store sărbătorește 3 ani cu super premii, pachete promoționale și reduceri de până la -30%

HUAWEI Store sărbătorește în luna martie 3 ani de activitate pe piața din România și vine cu oferte de nerefuzat pentru iubitorii de tehnologie la toate categoriile de produse. Cele mai mari reduceri ajung până la -30% din prețul recomandat de vânzare și sunt oferite prin cupon direct. Campania „Aniversare cu stil” a început de astăzi și se va termina pe data de 31 martie. Pe lângă reducerile din magazinul online, HUAWEI a pregătit și o mulțime de pachete speciale, dar și un concurs.

Ofertele HUAWEI Store – „Aniversare cu stil”

O categorie cu totul specială cu ocazia aniversării HUAWEI Store este cea a laptopurilor. Cei care vor achiziționa unul dintre produsele de mai jos, în perioada 11-31 martie, vor beneficia de bundle-uri și reduceri atractive, după cum urmează:

  • HUAWEI MateBook D 16 i9, în varianta 16GB+1TB, vine însoțit de HUAWEI FreeBuds 5 – cadou și are o reducere de 400 de lei.
  • HUAWEI MateBook D 16 i5, în varianta 16GB+512GB, vine însoțit de HUAWEI FreeBuds 5i – cadou și are o reducere de 400 de lei.
  • HUAWEI MateBook D 14 are o reducere de 400 de lei.

Categoria telefoane beneficiază și ea de reduceri și oferte speciale. La achiziția flagship-ului HUAWEI P60 Pro clienții vor primi cadou un ceas HUAWEI WATCH FIT 2 și vor beneficia de o extra-reducere de 15% prin cupon direct. Promoții de neratat vor fi și la modelele de telefoane din seria nova 11, dar și la căștile HUAWEI FreeClip și FreeBuds Pro 3.

De asemenea, orice model de HUAWEI WATCH GT 3 Pro vine însoțit de căștile FreeBuds 5i și are 15% extra-reducere prin cupon direct, aceeași promoție aplicându-se și pentru modelele din Seria WATCH 4.

Unul dintre cele mai spectaculoase ceasuri inteligente ale momentului, HUAWEI WATCH Ultimate,va avea 15% extra-reducere și vine însoțit de o pereche de căști FreeBuds 5i cadou. Construit din materiale premium, cu o carcasă din Liquid Metal pe bază de zirconiu, acest smartwatch este extrem de solid. E partenerul ideal pentru iubitorii de scuba diving, deoarece rezistă la scufundări de până la 100 de metri. Detectează peste 100 de tipuri de antrenament, e compatibil atât cu Android, cât și iOS, iar bateria i se încarcă complet în 60 de minute și are o autonomie de până la 14 zile.

Alte cupoane directe de reducere – valabile toată luna martie:

  • 15% extra reducere prin cupon direct la majoritatea produselor (pentru detalii, se vor consulta termenele si conditiile campaniei)
  • 20% extra reducere prin cupon direct pt tabletele MatePad 11, MatePad SE
  • 30% extra reducere prin cupon direct pt WATCH FIT SE, FreeBuds 5 Coral Orange
  • 60% – 70% reduceri directe de pret la serviciile de service si garantie extra

Concursul HUAWEI Store „Aniversare cu stil”

Pe lângă reducerile disponibile în magazinul online, HUAWEI Store vine cu surprize și pentru cei mai fideli utilizatori. Cei care intră pe pagina de concurs de AICI și răspund la întrebarea „Care este aniversarea ta specială de anul acesta?” au șansa de a câștiga unul dintre cele două ceasuri HUAWEI WATCH GT 3, unul în varianta 42 mm White Leather și unul în varianta 46 mm Black Fluoroelastomer. Concursul se desfășoară până pe 31 martie 2024.

Views: 1

Lasă un răspuns