Prezentare Vinitaly Deluxe la Howard Johnson Grand Plaza Hotel

Duminica 16 decembrie 2012, am primit o invitatie la un eveniment oenologic, de pe Facebook, de la Vinitaly Deluxe, care m-a surprins in mod placut prin locatia in care a organizat o degustare de vinuri italiene si anume la Howard Johnson Grand Plaza Hotel – Avalon Restaurant  situat la primul etaj intr-o locatie de mare rafinament. Intrand inauntru am fost intampinat de un salon cu motive nipone iluminat discret, incantand cu atmosfera linistitoare pentru publicul consumator. Desigur nici mancarurile nu puteau sa fie altfel decat specificul, avand de ales intre preparate de sushi, fructe de mare, peste gatite chiar sub privirile pofticiosilor invitati de catre maestrii bucatari japonezi. De asemenea, la realizarea unei atmosfere cat mai dinamice echipa condusa de Bogdan Bazaoache Avalon & Benihana Restaurants Manager Room Service Manager Howard Johnson Grand Plaza Bucharest s-a achitat exemplar de servirea vinurilor italiene catre meseni.

72677378 798036

Nu cred ca exista ceva mai placut si mai incitant decat a degusta un vin potrivit, special pregatit de catre Carmen Nicoleta Burducea cu care m-am imprietenit imediat, fiind o persoana extrem de vesela optimista si chiar efervescenta precum spumantul Valdo pe care mi l-a prezentat prima data spre a-l degusta.19

Este vorba despre un vin spumant Rose care parasind frapiera si-a coborat binecuvantarea aromelor direct in paharul oferit cu generozitate. Carmen a avut rabdare si mi-a explicat chiar sub bradul unde se odihneau vinurile Vinitaly Deluxe despre ceea ce incepusem sa traiesc. Era vorba despre Cuvee Valdo Rose Spumante Brut un vin spumant produs de crama Spumanti Valdo fondata in anii 1926 / Veneto cu nuante de petale de trandafir, cu buchet  floral fin si elegant cu o prezenta persistenta de zmeura, cu aroma rotunda, fructata foarte placuta cu perlaj fin dupa cum am primit indicatiile avizate.

2425

Italia face parte dintre tarile viticole clasice, cu cea mai mare vechime pe plan mondial, unde vinul este o componenta inseparabila a vietii.

Vinitaly Deluxe – “La passione del gusto”, ofera clientilor o gama larga vinuri de inalta calitate de la cramele italiene, renumite la nivel international, la cel mai bun pret.

De asemenea, am facut cunostinta cu un Pinot GRIGIO  si Cabernet Rocca Ventosa, Produse de cantina TOLLO din regiunea ABRUZZO.

1574

VINO DOMUS reprezinta in exclusivitate pentru Romania, crame de vinuri prestigioase, provenite din diverse regiuni din Italia. Aceste crame si–au castigat increderea pe piata internationala in timp, prin vinurile de calitate oferite.

Vino–Domus.ro isi propune:

  • sa ofere clientilor prin magazinul online o gama larga vinuri de inalta calitate de la cramele italiene, renumite la nivel international,
  • sa fie deschizatori de drumuri si parteneri de incredere pentru clienti,
  • sa comercializeze doar vinuri de un inalt standard calitativ pentru a fi in concordanta cu cerintele pietei mondiale. Selectia de vinuri cuprinde:  Chardonnay – Arneis – Barbera – Barolo – Merlot – Cabernet – Amarone – Valpolicella – Moscato D´Asti – Lambrusco – Chianti – Rosso di Montalcino – Brunello – Morellino di Scansano – Montepulciano D´Abruzzo – Verdicchio – Trebbiano – Sambuca – Amaretto – Lemoncillo – Grappa Pinot Nero – Grappa Moscato– Grappa Amarone – Fragolino. Vinurile se pot selecta si de pe siteul Vinitaly Deluxe.

Visits: 23

Lasă un răspuns