Premii de 8.000 de dolari la PGL Cosplay Open, o convenție pentru toți cosplayerii

PGL Cosplay Open, convenția cu cele mai mari premii din România, va avea loc la Cluj-Napoca, în incinta Sălii Polivalente, în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie 2015.

Jocuri, workshopuri, dezbateri și distracție… acestea și multe alte surprize îi așteaptă pe artiștii costumați la PGL Cosplay Open, plus competiția în care se pot înscrie și care le va oferi premii în valoare totală de 8.000 de dolari.

Cosplayerii din România și din străinătate se pot înscrie începând de astăzi, 28 august, și până pe 2 octombrie în concursul din cadrul PGL Cosplay Open.

PGL-Cosplay-open

Înscrierile în concurs se fac doar prin intermediul formularului de înregistrare de pe pagina oficială a convenției.

Pe parcursul concursului, membrii juriului vor acorda participanților puncte în funcție de calitatea costumelor. În urma preselecțiilor, 10 cosplayeri se vor califica în marea finală, unde își vor pune în scenă reprezentațiile.

Suma de 8000 de dolari va premia cele mai creative și bine realizate costume prezente la convenția internațională PGL Cosplay Open astfel:

Locul I – 5.000$

Locul II – 2.000$

Locul III – 1.000$

Juriul PGL Cosplay Open va fi format din vedete internaționale, numele lor urmând a fi dezvăluite în apropierea evenimentului.

PGL Cosplay Open va împărți Sala Polivalentă cu DreamHack Cluj-Napoca 2015, iar convenția va avea o zonă specială, Cosplay Area, în care vor fi pregătite o sumedenie de surprize dedicate cosplayerilor. Vor avea ocazia să se relaxeze în zona de lounge, să participe la jocuri și activități, ba chiar pot să deprindă un meșteșug sau două, participând la workshop-uri și panel-uri de profil.

Conform tradiției PGL, toți cosplayerii care se prezintă în costum la eveniment vor beneficia de acces gratuit în Cosplay Area și la DreamHack Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informații despre concurs și Cosplay Area, accesați pagina oficială. Cosplayerii sunt în mod special invitați să intre în grupul de Facebook PGL Cosplay Legends.

Bilete și abonamentele DreamHack Cluj-Napoca 2015 pot fi cumpărate de pe shop.computergames.ro

Partenerul principal DreamHack Cluj-Napoca 2015 este Telekom Romania.

Despre PGL

PGL, divizia de eSports a ComputerGames.ro, s-a înființat în 2002 și se ocupă în principal cu organizarea de evenimente naționale și internationale în acest domeniu, pe cont propriu sau împreună cu parteneri internaționali. Începând din 2002, PGL a găzduit competiții, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG. În același timp, a susținut scena locală de eSport prin propriile campionate, care în cele din urmă s-au contopit sub brandul Romanian eSport Championship.

Studiourile PGL fac transmisiuni în mai multe limbi, dar și coverage pentru ligi și evenimente esports din întreaga lume, inclusiv DreamHack, The International și Campionatul Mondial de Sporturi Electronice IeSF.

În 2015, PGL a organizat cu succes PGL CS:GO Championship Series Kick-off Season și a găzduit în studio-urile sale transmisiunea în limba engleză pentru calificările turneului The International 5.

Despre DreamHack

DreamHack este cel mai mare festival digital din lume. Început ca un simplu LANParty în 1994 în Suedia, în prezent se remarcă prin cele două ediții anuale la Jönköping: DreamHack Summer în iunie și DreamHack Winter în noiembrie. Evenimentele reprezintă o platformă pentru eSport incluzând și zone de divertisment. DreamHack se mai organizează în Marea Britanie, Spania, Franța și România.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii.

MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE întărește poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru comaniile din România, indiferent de mărimea lor.

Până la finalul lunii aprilie 2015, 100.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

PGL Cosplay Open

 

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: