Premieră în România pentru promovarea startup-urilor: cabina de pitch-uri la minut

Telekom Romania și hub:raum, programul de tip incubator al Deutsche Telekom, susțin How to Web Conference, cel mai important eveniment dedicat inovaţiei, tehnologiei şi antreprenoriatului din Europa de Sud-Est, care va avea loc pe 20 şi 21 noiembrie în Bucureşti.

“Brandul Telekom Romania înseamnă în primul rând inovație. Credem în idei noi, care pot schimba felul în care folosim tehnologia, de aceea ne-am implicat în susținerea How to Web, care reunește numele cele mai importante din zona de tehnologie și antreprenoriat”, a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff şi Director Dezvoltarea Afacerii, grupul de companii Telekom Romania.

În cadrul standului comun, hub:raum lansează în premieră un nou concept pentru susținerea de pitch-uri: o cabină foto adaptată de Amelie Photo booth, pentru a putea înregistra prezentarea oricărui startup care dorește să se înscrie în programele de finanțare ale hub:raum.

howtoweb_365x200

Participanții la How to Web care reprezintă un startup pot înregistra un film de până la 90 de secunde în cadrul căruia să transmită pe scurt ideea pentru care doresc să aplice la programele de accelerare și finanțare ale hub:raum. Toate înregistrările, care vor conține în mod obligatoriu datele de contact ale aplicanților, vor fi evaluate după eveniment, iar startup-urile care se califică pentru sesiunile ulterioare de evaluare vor fi invitate să își susțină ideea în fața reprezentanților hub:raum.

“Inovația înseamnă să găsești întrebuințări noi unor obiecte comune. În cazul de față, am decis să folosim o cabină foto adaptată pentru a înregistra și procesa conținut video, o inițiativă în premieră în România pentru astfel de demersuri. Pitch box-ul este o soluție prietenoasă și ingenioasă pentru a încuraja startup-urile să aplice la programele hub:raum. Cel mai important pentru cei care doresc să pornească o afacere e să știe că îi susținem și că le punem la dispoziție cele mai practice și eficiente modalități de a-și face cunoscute ideile, crescându-și în acest fel șansele de a accesa o investiție”, a declarat Cosmin Ochișor, business developer, hub:raum

Telekom Romania susține inovația și antreprenoriatul prin parteneriatul cu TechHub Bucharest, și prin diverse inițiative derulate la nivelul grupului Deutsche Telekom. Grupul de companii Telekom Romania a fost implicat în 2014 în competițiile internaționale “Telekom Innovation Contest” și “Business Wall of Fame” la care au fost înscrise în total peste 100 de aplicații.

De la înființarea sa, în 2013, hub:raum a selectat 5 startupuri din România care au participat la programele de accelerare, iar unul dintre acestea a primit finanțare.

Pe 21 noiembrie, în cadrul conferinței How to Web, Gunnar Pahnke, Director Executiv Strategie, Transformare şi Servicii Wholesale Telekom Romania. Director Executiv Strategie, Transformare şi Servicii Wholesale Telekom Romania. Director Executiv Strategie, Transformare și Servicii Wholesale, grupul de companii Telekom Romania, va susține o prezentare despre schimbările radicale prin care a trecut piața de telecom în ultimii ani și despre provocările pe care operatorii trebuie să le depășească pentru a rămâne relevanți pe piață.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: