Germanos.ro intră în rețeaua de marketing afiliat 2Parale

 

Website-ul germanos.ro, parte a grupului Telekom Romania, utilizează platforma 2Parale, cea mai mare rețea de marketing afiliat din România, începând cu luna noiembrie. Astfel, afiliații pot promova peste 200 de produse IT&C disponibile pe germanos.ro în diferite categorii: telefoane mobile, tablete, computere & periferice, foto & video.

germanos_365x200

Noul parteneriat își propune să aducă o gamă largă de produse disponibile pe germanos.ro mai aproape de clienții online și mai multe oportunități de câștig pentru afiliații 2Parale.

“Aducem mereu cele mai bune oferte pentru clienții noștri. Intrarea noastră în rețeua de marketing afiliat 2Parale este o nouă oportunitate de a ne face produsele și mai vizibile clienților interesați de tehnologie și electronice. Mai mult, afiliații de pe platforma 2Parale își pot crește venitul datorită unui comision avantajos”, a declarat Alina Cazacu, Manager Departamentul de Activități Online Non-core, grupul Telekom România.

“Ne bucură decizia germanos.ro de a intra în rețeaua 2Parale, așa cum ne bucură, de fiecare dată, decizia marilor branduri de a se orienta către zona de performance marketing. Ne așteptăm ca un jucător atât de important în zona telecom să atragă implicarea intensă a celor peste 36.000 de afiliați din rețea, într-o categorie deja foarte populară – IT&C”, a  precizat Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

Prin noul program, afiliații din rețeaua 2Parale primesc un comision de 3,5% pentru fiecare comandă plasată pe germanos.ro. Parteneriatul este un pas firesc, după ce clickshop.ro, parte a grupului Telekom Romania, s-a alăturat deja rețelei de marketing afiliat 2Parale.

Mai mult, germanos.ro se alătură campaniei de Black Friday organizată de 2Parale, iar în timpul acesteia, afiliații primesc un comision special de 1,65%.

Views: 0

Lasă un răspuns