Philips UltraClear 4k: detalii de patru ori mai clare

MMD lansează un nou display de mare anvergură: monitorul Philips 4K UltraClear UHD Display. Dispunând de o rezoluţie de patru ori mai mare faţă de un monitor full HD, deci şi de o claritate asemenea, monitorul Philips 288P6LJEB oferă utilizatorilor culori şi detalii excelente într-o imagine extrem de clară.

image002
4K UHD: rezoluţie cvadruplă pentru claritate şi luminozitate
Noul monitor Philips 4K UltraClear UHD oferă o rezoluţie impresionantă de 3840 x 2160 pixeli pe un ecran Ultra HD ce dispune de patru ori mai mulţi pixeli pe aceeaşi arie în comparaţie cu calitatea oferită de un display Full HD. Cu cât numărul de pixeli este mai mare, cu atât imaginea şi textul sunt mai detaliate, oferind mai multă claritate, luminozitate şi imagini vii.
Tehnologia Ultra High Definition marchează o diferenţă remarcabilă pentru divertisment şi aplicaţii, iar modelul Philips 288P6LJEB aduce experienţa UHD în birouri şi living-uri. În zona de divertisment, utilizatorii pot rula filme, pot juca jocuri, edita fotografii, în viitor aşteptându-se la şi mai mult conţinut TV 4K. În aplicaţiile de business, toate sarcinile pot fi realizate pe Ultra HD datorită spaţiului larg de desfăşurare şi a detaliilor fine oferite de acesta. Utilizatorii unor aplicaţii specializate precum programe de imagistică din domeniul stiinţific, unde abilitatea de a identifica detalii minore este esenţială, beneficiază de o claritate fără precedent.
Philips 4K UltraClear UHD Display oferă un set de funcţii extraordinare, concepute să îmbunătăţească şi să completeze rezoluţia UHD. Cu un timp de răspuns mai mic de 1ms, display-ul Philips Ultra HD este unul dintre cele mai rapide monitoare 4K de pe piaţă; acesta suportă peste 1 miliard de culori, având capacitatea să reproducă cele mai fine nuanţe cu o acurateţe totală – potrivit pentru aplicaţii de business precum CAD dar şi pentru o experienţă de gaming imersivă.


Display-ul Philips Ultra HD suportă MultiView, tehnologie ce permite utilizatorilor să conecteze două dispozitive de streaming simultan: aceştia pot lucra documente office generate de pe o tabletă conectată, în timp ce vizualizeză ştirile de la TV. DisplayPort-ul digital 1.2 suportă transferarea datelor la o viteză de până la 10.8 Gbps, în timp ce, prin intermediul conexiunii MHL, utilizatorii pot conecta dispozitive mobile şi se pot bucura de conţinut HD direct pe ecranul monitorului. Iar cu ajutorul portului USB 3.0, utilizatorii se pot bucura de un transfer extrem de rapid.
Ultra uşor şi ergonomic
Pentru a reduce oboseala de la birou, noul display Philips dispune de funcţii precum Smart ErgoBase, ce permite utilizatorilor să ajusteze poziţia monitorului la un nivel ce ofera unghiuri de vizualizare confortabile chiar şi pentru cei care folosesc ochelari cu lentile bifocale sau progresive. Pentru flexibilitate ergonomică, baza monitorului integrează un sistem inteligent de ascundere a cablurilor.

16 iunie 2014 – MMD

Visits: 0

Lasă un răspuns