Philips S309 – cu un sistem de operare actualizat

China Electronics Corporation relanseaza modelul  cu un sistem de operare actualizat, Android 5.1 Lollipop si o memorie interna de 8GB ROM. Smartphone-ul este disponibil

“Philips S309 vine cu o serie de actualizari, cea mai importanta referindu-se la un sistem de operare mai sigur si mai eficient decat modelul lansat anul trecut pe piata”, spune Radu Ionescu, reprezentant distributie telefoane mobile Philips. “Practic, vorbim de optimizari in ceea ce priveste stabilitatea si de un management mai bun al resurselor. La acestea se adauga o dublare a capacitatii privind memoria interna ROM.”

S309 2

Philips S309 este disponibil in varianta dual SIM si este echipat cu un procesor dual-core de 1Ghz. Smartphone-ul are ecran de 4 inch WVGA TFT TN si dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth si GPS.

Telefonul are o baterie lithium-ion de 1.600 mAh care ofera pana la 9,5 ore de convorbire si pana la 500 de ore de functionare in standby. In plus, smartphone-ul are incorporata tehnologia Xpower Tech

care reduce consumul de energie si permite economisirea bateriei in timp ce ruleaza aplicatii complexe, pagini web sau jocuri.

Această prezentare necesită JavaScript.

Camera principala a lui Philips S309 este de 5 megapixeli, cu autofocus si blitz, iar camera frontala este de 0,3 megapixeli. Smartphone-ul are o memorie de 1GB RAM si 8GB ROM si un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32 de GB*.

Preturile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil incep de la 1,94 euro/luna (TVA inclus) si includ, in functie de pachetul ales, minute nelimitate in reteaua Digi (fix-mobil), dar si in alte retele nationale si internationale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de pana la 10 GBytes in reteaua 3G si de pana la 30 GBytes la viteza maxima in reteaua 4G.

*Cardul de memorie microSD nu este inclus.

Memoria disponibila pentru utilizatorul final poate varia de la o piata la alta, ca urmare a pre-configurarii.

Pentru informatii suplimentare, vizitati www.philips.com/mobilephones

Despre CEC

China Electronics Corporation (CEC) activeaza, in principal, in patru sectoare: semiconductoare & componente electronice, software/hardware pentru computere & integrare de sisteme, retele de telecomunicatii & terminale, precum si electrocasnice digitale pentru locuinte. CEC detine licenta exclusiva de a comercializa si a vinde telefoane mobile sub marcile “Philips” si “Xenium”. Pentru mai multe informatii despre CEC, vizitati www.cec.com.cn.

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: