Philips prezintă cel mai spectaculos televizor cu Ambilight din noua gamă de televizoare UHD

  • Nivelul înalt al HDR permite întregului conținut să fie vizualizat la performanțe HDR;
  • Sistemul Philips AmbiLux prelungește imaginea de pe ecran și aduce acțiunea redată de acesta pe peretele din jurul televizorului;
  • Tehnologie de reducere a intensității micro 2D;
  • Panouri cu o gamă largă de culori;
  • Design european, măiestrie și materiale autentice prezente în toată gama;
  • Cea mai recentă tehnologie Smart TV AndroidTM cu Quad Core;

TP Vision anunță că întreaga gama Philips TV – UHD din 2016 va fi compatibilă HDR. Compania a reușit de asemenea să introducă noua funcție, HDR Upscaler pentru a permite utilizatorilor să se bucure de tot conținutul la un nivel de calitate și performanță HDR.

DSC03315

Captivanta tehnologie Ambilight creată de Philips apare acum în toată seria. Cea mai recentă și îmbunătățită versiune a platformei Android  TV vine cu un conținut nou pentru serviciile de gaming și streaming video, în timp ce performanța super rapidă este garantată de procesorul quad core.

Noul portofoliu Philips TV UHD se întinde pe categorii de dimensiuni ale ecranelor de la 109cm (43inci) și până la 190cm (75inci).

image002

Philips 8901 – AmbiLux, punctul culminant al Ambilight

Cel mai recent model de televizor lansat de Philips, modelul 8901 AmbiLux TV de 65 inci, reprezintă un adevarat vârf de gamă al televizoarelor Philips din 2016 datorită calității sale extrem de clare a imaginii UHD, împreună cu compatibilitate HDR+ și a unui design European de calitate. Toate acestea combinate cu cele nouă proiectoare pico, de mici dimensiuni ale sistemului AmbiLux ce extind imaginea de pe ecran pe peretele din spatele televizorului fac din acest model unul de top.

Noul sistem Premium Color combină o gamă mai largă de culori cu o putere de vârf a luminii de 700Nits împreună cu o prelucrare de 2,25 trilioane de culori pentru redarea unor culori cât mai vii, în același timp menținând tonurile pielii la un aspect cât mai natural.

Prin intermediul sistemului Micro Dimming Pro și Perfect National Motion cât și al puternicului motor de redare al Pixel Precise UHD, ecranul LED oferă o mișcare lină însoțită de o claritate foarte pronunțată a imaginilor UHD indiferent de sursă. De asemenea, modelul 8901 prezintă cea mai recentă “încarnare” a sistemului de operare Philips Android TV cu puternicele sale procesoare quad core. Telecomanda tastatură împreună cu procesorul quad core al sistemului Android TV asigură o navigare ușoară de la distanță pentru o multitudine de aplicații.

Galeria de aplicații Philips și magazinul Google Play merg mai departe de programarea TV tradiţională, pentru a aduce o colecţie online amplă de filme, televiziune, muzică, aplicaţii şi jocuri. În momentul de față 16 GB stau la îndemâna oricărui utilizator pentru a oferi spațiu conținutului și aplicațiilor preferate.

Amplasată într-o ramă cu un design simplu, de culoare neagră, seria 8901 este perfectă pentru orice casă modernă.

Noua serie Philips 8901 UHD este disponibilă în magazinele Media Galaxy începând cu luna iunie la un preț de – 22.500 lei.

Pentru mai multe informații despre televizoarele Philips accesați: http://www.philips.ro/c-m-so/televizoare

Despre TP Vision

TP Vision este un jucător cheie pe segmentul divertismentului video digital. TP Vision proiectează, produce şi comercializează modelele de televizoare Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay şi anumite ţări selectate din regiunea Asia-Pacific. Realizăm aceste activităţi combinând experienţa noastră în design şi moştenirea Philips în inovaţie TV cu excelentele capacităţi operaţionale, flexibilitatea şi viteza de reacţie ale TPV. Îmbinarea acestor atuuri ne permite să oferim pieţei televizoare de cea mai bună calitate: inteligente, dar uşor de utilizat, cu un design sofisticat, care apelează la materiale noi şi forme cât mai subţiri şi elegante. Credem în produse care să ofere publicului o experienţă de vizionare net superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este unul dintre liderii mondiali în segmentul ospitalităţii şi divertismentului. Având sediul central în Amsterdam, Olanda, TP Vision este reprezentatul exclusiv pentru televizoare Philips în ţările şi regiunile menţionate mai sus.

București – 14 Iunie, 2016 – TP Vision

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: