Ericsson prezintă Internetul Tuturor Lucrurilor, 5G și cloud în această săptămână la București

  • Roadshow-ul global Ericsson „Transformăm ideile în realitate” are loc săptămâna aceasta în România.
  • Anul acesta, Ericsson pune accent pe transformarea digitală pentru operatori și industriile implicate, în contextul Orașului Inteligent.
  • O serie de experți locali și internaționali vor prezenta și demonstra tehnologii și servicii ICT de ultimă generație. Mai mult, vor vorbi despre Ericsson Mobility Report și cele mai noi tendințe în materie de trafic de date mobile, comportamentul utilizatorilor, IoT, Cloud și 5G.

DSC03278

Tehnologia mobilă, internetul broadband și serviciile în cloud se extind rapid, devenind elemente cheie ale transformării digitale pentru toate industriile, serviciile publice și orașe. Așa cum arată și cea mai nouă ediție a studiului Ericsson Mobility Report, Internetul Tuturor Lucrurilor (IoT) va acapara telefoanele mobile, acestea urmând să devină cea mai mare categorie de dispozitive conectate până în 2018. Mai mult decât atât, dintre cele 28 de miliarde de dispozitive ce vor fi conectate până în 2021, aproape 16 miliarde vor fi dispozitive IoT.

Roadshow-ul Ericsson „Transformăm ideile în realitate” explorează alături de clienți, parteneri, inovatori și autorități modurile în care tehnologia ajută la transformarea business-ului furnizorilor de servicii și altor industrii, cu accent pe digitalizare, IoT, cloud, drumul către 5G și virtualizare.Toate acestea în contextul Orașului Inteligent, locul în care tehnologiile se întâlnesc pentru a îmbunătăți viața oamenilor, companiilor și societății.

Experți din întreaga lume, inclusiv din Centrul de Servicii Globale Ericsson România, vor prezenta și demonstra tehnologii și servicii ICT de ultimă generație.

„Sunt foarte entuziasmat că vom găzdui Roadshow-ul Ericsson în București și anul acesta”, a spus Giovanni Dalla-Vedova, Country Manager Ericsson Romania și Ericsson Head of Sales for Romania and Moldova. „Acesta s-a dovedit a fi o platformă excelentă pentru continuarea dialogului deschis cu clienții și partenerii noștri, inovatori și autorități, cu privire la modul în care putem folosi tehnologia pentru a permite transformarea digitală a industriei din România în beneficiul tuturor. Timp de mai bine de 22 de ani, Ericsson a contribuit activ la dezvoltarea României către o Societatea Permanent Conectată, atât prin inovațiile tehnologice aduse în țară, cât și devenind unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul IT&C local.”

Roadshow-ul Ericsson „Transformăm ideile în realitate” are loc în București între 14 și 16 iunie și are ca invitați operatori, reprezentanți ai autorităților și industriilor locale, jurnaliști și angajați ai companiei. Toți participanții vor avea oportunitatea să participe la un dialog interesant despre modul în care noile tehnologii pot fi folosite pentru a avansa economia României.

Ericsson – 14.06.2016

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: