Performanțe UHD, HDR+ și design inovator pentru noul 7601 de la Philips TV premiat la EISA

TP Vision prezintă cel mai nou model din seria TV 7000 de la Philips: 65PUS7601. Remarcabila calitate a noii generații de televizoare Philips a fost recunoscută încă odată de către European Imaging and Sound Association (EISA) care a votat modelul Philips 65PUS7601 Ambilight ca BEST EUROPEAN BUY TV în categoria televizoarelor mari pentru 2016-2017. Echipa EISA a făcut referire în special la sistemul de iluminare din fundal cu cele 128 de segmente ale sale de reglare a intensității luminoase locale care reproduce, un negru profund stabil și umbre detaliate imaginii clare Ultra HD.

image004

Philips 7601 – caracteristici emblematice și calitate uimitoare a imaginii HDR premium pentru modelul de gamă medie

Modelele 7600 de 65 de inci de la Philips aduc, pentru prima dată pe televizoarele din seria 7000, tehnologia 2D Micro-Dimming Premium și Bright Pro Premium care se putea găsi până acum numai la seria pilot, 9000.

Tehnologia 2D Micro-Dimming Premium utilizează o iluminare directă împărțită în 128 de zone separate și independente, în timp ce Bright Pro Premium poate oferi o putere maxima de iluminare de 700cd/m2 pentru o calitate cât mai bună a imaginii.

Incredibila capacitate de procesare a imaginilor provenite din orice fel de surse a motorului Perfect Pixel UHD asigură imagini uimitoare și cu conținut clar și în detaliu pentru seria 7601. Noul sistem Premium Color combină o gamă mai largă de culori de 2,25 trilioane de nuanțe care oferă și redă o imagine vie, naturală și superbă ce permite modelului 7601 să atingă niște valori de 2600 PPI.

Această prezentare necesită JavaScript.

Sistemul Perfect Natural Motion asigură ca mișcarea imaginilor pe ecranul televizorului să fie fluidă, omogenă și de o claritate excepțională.

Calitatea premium a designului european se amplifică totodată datorită ramei de metal high-end cu margini foarte înguste și a stativului cu picioare elegante, toate acestea fiind create pentru a pune în valoare  sistemul Ambilight cu trei căi de iluminare care oferă o experiență captivantă.

Noul model Philips 65PUS7601 va fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna august la un preț de – 10.999,99 lei.

Despre TP Vision

TP Vision este un jucător cheie pe segmentul divertismentului video digital. TP Vision proiectează, produce şi comercializează modelele de televizoare Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay şi anumite ţări selectate din regiunea Asia-Pacific. Realizăm aceste activităţi combinând experienţa noastră în design şi moştenirea Philips în inovaţie TV cu excelentele capacităţi operaţionale, flexibilitatea şi viteza de reacţie ale TPV. Îmbinarea acestor atuuri ne permite să oferim pieţei televizoare de cea mai bună calitate: inteligente, dar uşor de utilizat, cu un design sofisticat, care apelează la materiale noi şi forme cât mai subţiri şi elegante. Credem în produse care să ofere publicului o experienţă de vizionare net superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este unul dintre liderii mondiali în segmentul ospitalităţii şi divertismentului. Având sediul central în Amsterdam, Olanda, TP Vision este reprezentatul exclusiv pentru televizoare Philips în ţările şi regiunile menţionate mai sus.

București – 17 august, 2016 – TP Vision

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: