PC Garage te pregătește pentru marile competiții sportive

PC Garage derulează campania „Fă spectacolul la tine acasă alături de prieteni!“, valabilă între 3 – 31 mai. Ideea acesteia a pornit de la emoțiile pe care fiecare iubitor al sportului le simte când trăiește o competiție sportivă pe stadion. Dar cum biletele sunt limitate, PC Garage încearcă să aducă în confortul fiecărei canapele din fiecare locuință, alături de cei mai apropiați prieteni, aceleași trăiri.

Imagine campanie

PC Garage împreună cu URSUS și Star Romania, prin campania „Fă spectacolul la tine acasă alături de prieteni!“, pregătesc mii de cadouri pentru ca cei mai pasionați fani să se bucure de ele. În perioada campaniei, în magazinul PC Garage, sunt oferite cadou șase doze de URSUS și două pungi de popcorn Star. Toți clienții care achiziționează orice televizor LED de pe site-ul pcgarage.ro, indiferent de marcă, vor beneficia de acest cadou special pentru iubitorii sportului.

Televizoarele LED, datorită tehnologiei avansate de reproducere a detaliilor și a videoclipurilor de înaltă definiție, împreună cu contrastul și fidelitatea culorilor de care dispun, oferă o experiență remarcabilă de fiecare dată. În oferta PC Garage, printre cele mai vândute televizoare LED cu rezoluție 4K, se numără și Philips 43PUH4900/88, un televizor subțire care combină Pixel Plus Ultra HD și procesor dual core pentru cea mai înaltă calitate a imaginii. Pe așa ecrane, la diagonale generoase, niciodată marile competiții sportive n-au arătat la fel de bine.

București, 9 mai 2015 – PC Garage

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: