PC Garage susține inovația tehnologică și își anunță participarea la Bucharest Technology Week

PC Garage, cunoscutul magazin de electronice și produse IT, în parteneriat cu Network One Distribution și DELL, va fi prezent la Bucharest Technology Week, evenimentul anului în cadrul căruia pot fi descoperite cele mai interesante inovații tehnice ale momentului. Bucharest Technology Week se va desfășura în perioada 27 – 29 mai, în Piața „George Enescu“, și reunește entuziaști din zona tech, care pot descoperi în cadrul acestuia noi tehnologii, inovații în domeniu și proiecte interesante. Acesta este similar altor evenimente care, an de an, adună mii de oameni în oraș precum Londra, New York sau Berlin.

PC Garage_Bucharest Tech Week

De-a lungul Bucharest Technology Week, magazinul le oferă pasionaților de tehnologie ocazia de a descoperi cele mai recente sisteme de calcul, bazate pe cele mai puternice configurații. Printre cele care se vor regăsi la standul PC Garage, se numără și sistemul de realitate virtuală VR Duality, ale cărui componente de top sunt placa video AMD Radeon Pro Duo și procesorul Intel Core i7 seria 6700K. AMD Radeon Pro Duo este cea mai performantă placă video, destinată atât jucătorilor entuziaști, cât și profesioniștilor.

Totodată, vor fi expuse și câteva scaune de gaming, dar și laptopuri de top, cum ar fi Alienware 13 Base, ale căror configurații pot duce jocurile la detalii maxime. Dar surprizele nu se opresc aici, deoarece PC Garage organizează și o tombolă, iar norocosul câștigător va pleca acasa cu un super premiu: un Ultrabook Dell XPS 15.

Despre PC Garage

PC Garage a fost fondat în 2005 și este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România. Portofoliul numără peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienți înregistrați pe site-ul pcgarage.ro și peste 400.000 de clienți la nivelul întregului grup. În fiecare lună, site-ul magazinului ajunge la aproximativ un milion de vizite.

 Mai mult, în acest deceniu de activitate a devenit cel mai cunoscut reper pentru toți cei pasionați de produsele IT. Tot din pasiune a fost creat și forumul My Garage definit de comunitatea pasionaților de hardware, overclocking, modding și putere mare de calcul în computere. Comunitatea „My Garage“ înregistrează peste 110.000 membri, aproximativ 470.000 vizite în fiecare lună și peste 1.400 review-uri realizate de clienții PC Garage.

Filosofia de business a PC Garage este simplă: să ofere clienților săi, pe lângă produsele din ofertă, servicii specializate și de calitate. Lista completă cu servicii poate fi găsită aici. În social media, PC Garage este prezent pe Facebook și Twitter.

București, 26 mai 2016 – PC Garage

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: