Pachet extins de meciuri din Premier League pentru clienții Telekom Romania, ca urmare a prelungirii parteneriatului strategic cu Discovery România

  • Telekom România şi Discovery România anunţă prelungirea pe termen lung a parteneriatului strategic – astfel, întregul portofoliu Discovery, inclusiv canalele Discovery Channel, Eurosport 1, TLC şi IDx, va continua să fie disponibil pentru clienţii Telekom România și NextGen din întreaga ţară, în funcție de pachetele de servicii deținute
  • Clienții Telekom România și NextGen se vor bucura de acoperire extinsă a meciurilor din Premier League, disponibile pe Dolce Sport și Eurosport 1
  • Acordul cuprinde şi drepturi digitale care asigură accesul telespectatorilor pasionaţi la conținut Discovery Networks, pe ecrane de toate dimensiunile

Premier League 1

Telekom România şi Discovery România anunţă prelungirea pe termen lung a parteneriatului strategic. Astfel, în funcție de pachetele de servicii deținute, clienții de televiziune ai Telekom România și NextGen vor avea în continuare acces la canalele din portofoliul Discovery (Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, ID Xtra, DTX, dar și canalele HD Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, Discovery Science HD, ID Xtra HD și DTX HD). Acordul include și canalele din portofoliul Eurosport – Eurosport 1 și Eurosport 2, precum și versiunile lor High Definition, Eurosport 1 HD și Eurosport 2 HD, dar și Eurosport 360, serviciul care oferă pasionaților de sport acces extins la sporturile preferate, inclusiv la transmisiuni de pe mai multe terenuri de la turneele de Mare Șlem. Parteneriatul se referă și la drepturi digitale pentru conținutul Discovery, astfel încât fanii pot accesa emisiunile preferate pe orice ecran, prin intermediul platformei Telekom TV.

De asemenea, ca parte a acestui acord, Dolce Sport va transmite în exclusivitate o selecție de meciuri din Premier League disputate în zilele de duminică, iar Eurosport 1 va transmite în exclusivitate până la 5 meciuri în direct per etapă, în zilele de vineri, sâmbătă și luni. Prima etapă din Premier League debutează sâmbătă pe Eurosport 1 cu partida dintre Hull City vs. Leicester de la ora 14:15, urmată de Everton vs. Tottenham de la ora 16:30 și Manchester City vs. Sunderland de la 19:30. Experiența Premier League continuă duminică, prin meciul Bournemouth vs. Manchester United de la ora 15:30 și derby-ul Arsenal vs. Liverpool, de la ora 18:00 pe Dolce Sport. Etapa se încheie luni, 15 august, cu meciul dintre Chelsea vs.West Ham de pe Eurosport 1, de la ora 22.

„Ne bucurăm că în urma extinderii parteneriatului dintre Telekom România şi Discovery România, clienţii de televiziune ai Telekom se pot bucura în exclusivitate de experienţa vizionării celor mai importante meciuri din cel mai de tradiție campionat de fotbal din lume, având acces atât la partidele transmise în exclusivitate de Dolce Sport, cât şi la cele difuzate în exclusivitate de Eurosport. Campionatul care a adunat superantrenorii Guardiola, Mourinho, Ranieri, Wenger, Conte, Klopp, continuă să se vadă și la Dolce Sport!”, a declarat Vlad Enăchescu, Director Dolce Sport, canalul sportiv al Telekom Romania.

“Suntem foarte încântați de continuarea parteneriatului strategic cu Telekom România, care ne permite să ducem mai departe proiectele pe care le-am construit până acum pentru publicul din România. Vom continua cooperarea de succes de până acum, pentru a aduce românilor cel mai bun conținut sportiv și de non-ficțiune. Mai mult, acest parteneriat le aduce pasionaților de fotbal acces extins la Premier League, pentru care am anunțat recent lansarea Premier League Magazin, primul program 100% românesc, produs de Eurosport în exclusivitate pentru fanii din România, începând din 15 august, în fiecare luni, de la ora 20:30, pe Eurosport 1”, a declarat Victoria Davies, VP, Country Manager Discovery Networks CEE.

Premier League 2

Despre Telekom România

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii inovatoare, fixe şi mobile, pentru o comunitate extinsă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

În 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii. MagentaONE înseamnă un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania și-a consolidat poziția de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C pentru companiile din România.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 225.000 angajați la nivel mondial.

Despre Discovery Networks

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) satisface curiozitatea și își ține fanii aproape printr-un portofoliu de branduri premium care oferă conținut de non-ficțiune, sportiv și pentru copii. Cu o acoperire de peste 3 miliarde de abonați la platformele sale pay-TV și free-to-air din peste 220 de țări și teritorii, portofoliul Discovery include branduri globale precum Discovery Channel, TLC, IDx, Animal Planet, Discovery Science, Discovery Turbo Xtra/Velocity, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în Statele Unite, Discovery Kids în America Latină și Eurosport, lider în furnizarea de conținut premium, relevant local, în Europa. Discovery oferă conținut pe toate ecranele, prin intermediul  Discovery VR, Seeker și SourceFed Studios, precum și prin servicii OTT și de tipul TV Everywhere, precum Eurosport Player, Dplay, Discovery K!ds Play și Discovery GO. Pentru mai multe informații, vizitați www.discovery.ro.

12 august 2016 – Telekom Romania

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: