nJoy, brandul timisorean de IT&C pregateste o schimbare pentru gama de dispozitive mobile

nJoy, expresia pasiunii pentru IT a oamenilor din spatele cortinelor brandului, isi doreste sa lanseze in portofoliul de dispozitive mobile un nou produs. Este vorba de un smartphone 4G de 5 inchi.

nJoy_Coming_Soon_PNG24

Conceptul si dezvoltarea apartine echipei noastre hibrid tehnico-creative care pastreaza traditia de a oferi produse IT&C de cea mai buna calitate la preturi convenabile.

De la lansarea primei game de tablete Asura in 2013, nJoy a dobandit o experienta bogata prin proiectarea, dezvoltarea si comercializarea la standarde inalte a 12 tablete pana in 2016. Astfel ca decizia de a realiza un smartphone vine natural in procesul nostru de expansiune a colectiei de dispozitive mobile.

Credem cu tarie ca aceasta este o oportunitate de a deschide noi orizonturi de dezvoltare a brandului pe o piata dinamica care incorporeaza ultimele tendinte in materie de telefoane smart.

Modelul de business dorit pe segmentul smartphone este unul de tip project-based, prin parteneriate, destinat in principal operatorilor de telefonie mobila care ar putea oferi gadgetul in pachetele proprii alaturi de optiuni de date si voce.

Unul dintre punctele forte ale modelului de afaceri project-based destinat segmentului business este personalizarea oferita la design-ul produsului, software-ul acestuia si detaliilor tehnice. Aceasta optiune este pastrata in continuare, poate fi accesata si pentru acesta categorie noua de dispozitive mobile.

Abordarea acestui segment a mobilelor smart se armonizeaza cu dorinta brandului nJoy de a fi mereu la inaltimea asteptarilor clientilor sai indiferent ca e vorba de categoria business sau categoria consumer. Detalii complete despre capabilitatile acestui smartphone, cat si informatii despre locul de unde poate fi achizitionat vor fi disponibile in curand.

nJoy – 12.08.2016

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: