OPPO lansează noul Reno8 5G în România: tehnologie de vârf la nivelul camerelor și design atractiv

  • Noul smartphone este disponibil, până la finalul lunii octombrie, într-un pachet special ce include și căștile OPPO Enco Air

OPPO lansează noul Reno8 5G în România, smartphone cu tehnologie de vârf la nivelul camerelor și design atractiv, disponibil, până la finalul lunii octombrie într-un pachet special ce include și căștile OPPO Enco Air cadou.

Noul Reno8 5G dispune de senzori duali Sony, inclusiv senzorul IMX709 RGBW de 32MP pentru camera selfie, care permite utilizatorilor să capteze selfie-uri mai clare în lumină scăzută, și senzorul IMX766 de 50MP, pentru performanțe la nivel de vârf.

Smartphone-ul dispune de un design unibody atractiv, care integrează atât modulul camerei, cât și capacul din spate. Reno8 5G este disponibil în variantele de culoare Shimmer Gold și Shimmer Black și include OPPO Glow, ce îi conferă un gradient atractiv și nu atrage amprentele.

Reno8 5G include un display AMOLED cu rată mare de refresh, are procesor MediaTek Dimensity 1300 și este echipat cu un sistem de răcire lichidă Super-Conductive Vapor Chamber (VC), pentru o performanță sporită.

Cu revoluționarul Battery Health Engine, dispozitivele din seria Reno8 își păstrează până la 80% din capacitatea inițială a bateriei și după 1.600 de cicluri de încărcare completă, ceea ce reprezintă de două ori standardul industriei, de 800 de cicluri.

Hits: 88

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: