Oferta de vară de la Telekom: mai multe date şi minute internaţionale pe viață, pentru clienţii cartelelor preplătite

  • Mai multe minute internaționale către mobil și trafic de date pentru extraopțiunile Extra S, Extra Voce M, Extra Date M, Extra L și Extra XL;
  • Cea mai avantajoasă combinație de beneficii începe de la 4.95 euro, cu extraopţiunea Extra S care oferă 100 minute internaţionale către mobil, 500 MB de date mobile, trafic nelimitat în WhatsApp, 200 de minute şi SMS-uri în orice reţea naţională sau reţea fixă internaţională și nelimitat minute și SMS-uri în rețelele Telekom Romania;
  • Beneficii garantate pe viaţă: clienţii care activează una din extraopţiunile disponibile în perioada promoţională vor continua să se bucure de aceleaşi beneficii şi după încheierea promoţiei, de fiecare dată cand vor reactiva extraopţiunea aleasă.

Telekom Romania lansează noua ofertă de vară pentru segmentul prepaid, cu extraopţiuni care vin în întâmpinarea diferitelor nevoi de comunicare. Spre exemplu, cu 5,95 euro, clienții pot alege Extra Voce M, o extraopțiune care oferă 200 de minute în reţelele mobile internaţionale, 1.000 de minute sau SMS-uri în reţelele naționale sau reţele fixe internaţionale şi 500 MB trafic. Cu aceeași sumă, clienții pot opta pentru Extra Date M, care include 200 de minute în reţelele mobile internaţionale, 500 de minute şi SMS-uri în reţelele naționale sau reţele fixe internaţionale şi 1 GB trafic lunar.

POSTER FIX 480x680+5

Pentru un euro în plus, clienţii cartelelor preplătite Telekom Romania primesc 200 de minute în reţelele mobile internaţionale, 1.000 de minute şi SMS-uri în reţelele naționale sau reţelele fixe internaţionale şi 1 GB trafic lunar (Extra L). Extraopţiunea Extra XL de 8,95 euro oferă 200 de minute în reţelele mobile internaţionale, 1.500 de minute şi SMS-uri în reţelele naționale sau reţelele fixe internaţionale şi 1,5 GB trafic lunar.

Minutele internaționale mobile pot fi utilizate pentru apeluri inițiate din România către rețelele mobile din următoarele țări: Italia, Spania, Franța, Germania, Marea Britanie și Ungaria.

În plus, vara aceasta, în premieră pe piaţa produselor telecom preplătite din România, Telekom introduce conceptul de „garantat pe viaţă”. Activând una din extraopțiunile Extra S, Extra Voce M, Extra Date M, Extra L sau Extra XL în perioada promoțională 25 iunie – 31 iulie 2015, clienții vor continua să se bucure de aceleaşi beneficii, la același preț și după încheierea promoţiei, de fiecare dată când vor reactiva extraopţiunea aleasă.

Utilizatorii de cartele preplătite Telekom care folosesc deja una din extraopțiunile de mai sus primesc automat noile beneficii din oferta de vară, din 25 iunie 2015.

Toate extraopţiunile oferă minute și SMS-uri nelimitate în rețelele Telekom Romania și trafic nelimitat în aplicațiile WhatsApp și Joyn by Telekom. Traficul național nelimitat în aplicația WhatsApp se poate utiliza gratuit doar pentru transferul de poze, mesaje text, audio și video.

Utilizatorii cartelelor preplătite Telekom pot comunica nelimitat chiar și fără credit sau o extraopțiune în orice rețea, prin aplicația WhatsApp și în rețeaua mobilă Telekom Romania prin SMS, MMS și aplicația Joyn by Telekom, în perioada activă a cartelei, care variază în funcție de valoarea de reîncărcare.

Mai multe detalii despre oferta de vară se găsesc pe www.telekom.ro.

26 iunie 2015, București – Telekom Romania

 

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: