Îmbunătățește-ți vacanța cu o tabletă Lenovo

Tabletele au devenit o parte integrantă a vieților noastre, făcându-ne mai productivi și mai eficienți. Dar timpul zboară când muncești din greu, iar perioada vacanțelor nu înseamnă neapărat că ar trebui să îți pui tableta la păstrare. Mai ales că aceste dispozitive se pot adapta stilului tău de viață, nu contează cine eșiti, unde ești sau ce faci. Lenovo Yoga Tablet 2 Pro, de exemplu, are un suport care îți permite să o folsești în modurile Hold, Stand, Tilt sau Hang și are un proiector încorporat pentru a crea experiențe home-theatre când privești filmul la un ecran 50 inci, cu o calitate impresionantă a sunetului

Lenovo YOGA 2Pro

Și ca lucrurile să fie mai ușoare, avem câteva sugestii la îndemână în prin care tableta te ajută să petreci o vacanța fără griji, dar cu și mai multă distracție.

Gătitul nu mai e o corvoadă

Când ai mai mult timp liber la dispoziție, gătitul nu mai pare atât de plictisitor, devenind o metodă creativă de a experimenta. Folosește-ți tableta pentru a intra pe internet și pentru a găsi noi rețete. Sau dacă ești cu-adevărat organizat, poate ai deja rețetele favorite salvate. Odată ce ai găsit desertul pe care ai vrut mereu să încerci să-l pregătești, ce ar putea fi mai ușor decât să-ți sprijini, să înclini sau chiar să agăți tableta (departe de mâinile lipicioase și resturi de ingrediente) pentru a citi mai ușor, sau chiar mai bine, pentru a vizualiza un video pas-cu-pas pe măsură ce-ți creezi propria operă de artă? Și nu uita să faci câteva poze când ai terminat!

Divertismentul simplificat

Vacanțele înseamnă să mărești miza când vine vorba de divertisment. Fie că vrei să-i distrezi pe copii, să vezi filmele la care nu ai apucat să te uiți sau chiar să pregătești o atmosferă de neuitat cu muzica potrivită pentru o  seară cu prietenii sau o noapte romantică în compania partenerului: nu e nevoie decât să ai tableta la îndemână.

Lenovo Yoga Tablet 2 pro

Încarc-o cu o varietate din cele mai noi jocuri și filme și atașeaz-o pe spatele tetierei scaunului de  mașină astfel încât copiii să aibă propriul sistem de divertisment și tu să ai parte de puțină liniște și pace.

Nu uita să încarci câteva filme și seriale și pentru tine – și dacă folosești proiectorul încorporat în tabletă, te poți bucura de o seară de film în compania celor dragi sau să strecori câteva meciuri de fotbal.

Dacă totuși preferi ecranul televizorului, o altă modalitate excelentă de a-ți folosi tableta este ca o telecomandă universală. Imaginează-ți că poți folosi un singur dispozitiv pentru a controla televizorul, DVD player-ul și chiar luminile casei – mult mai ușor decât să-ți croiești drumul printre sisteme care uneori par create pentru oameni de știință!

Lenovo Yoga 2 Pro tablet Projector

Cu fiecare nouă tabletă care își laudă funcționalitatea superioară, nu mai e nici o surpriză că a asculta coloana sonoră a unui film sau a folosi tableta pe post de player muzical nu mai e o experiență monotonă. Așa că descarcă playlist-ul perfect pentru vacanță, pune tableta în centrul acțiunii și crează o experiență de neuitat.

Mai mult timp personal

E minunat să te distrezi cu familia și prietenii, dar vacanța e și despre relaxare – iar tableta poate fi companionul perfect pentru puțin timp personal de calitate.

Unul dintre modurile de bază în care poți folosi tableta, rămâne cititul . Fie că ești abonat la publicații de știri sau bloguri, sau te răsfeți citind cel mai nou bestseller, o tabletă păstrează tot conținutul personalizat într-un singur loc, este ușoară și simplu de manevrat fie că ești în avion sau pe plajă.

Poate mai relaxant decât cititul pe plajă este o baie lungă, neîntreruptă. Folosește-ți tableta pentru a asculta muzică ce te poate ajuta să te relaxezi, sau chiar agaț-o undeva sus pentru a putea urmări cel mai nou episod al serialului favorit.

Asigură-te că ai bateriile încărcate

Vacanțele înseamnă “încărcarea bateriilor”, dar dacă îți vei lua și tableta cu tine, trebuie să te asiguri că e și ea încărcată. Pe lângă faptul că privitul intensiv al filmelor poate descărca bateria oricărei tablete, am luat în considerare și posibilitatea de a fi prins într-o pană de curent neașteptată, așa că viața bateriei este un considerent cheie în alegerea tabletei. Din fericire, unele dintre cele mai noi modele, inclusiv noul YOGA 2 Pro, se bucură de până la 15 ore de autonomie, ceea ce înseamnă că te vei bucura din plin de vacanță înainte de a avea nevoie de o reîncărcare.

Companionul perfect de vacanță

Când alegi companionul de vacanță, vrei distracție, flexibilitate și încredere. Cu modurile variate în care poate fi folosită într-o arie largă de setări pentru diferite ocazii și autonomie ridicată, tableta e ideală indiferent cum îți petreci vacanța.

București, 26 iunie 2015 –  Lenovo

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: