Noul vârf de gamă al Sistemului Cinema EOS 4K: Canon lansează modelele EOS C700 (EF/PL) și EOS C700 GS PL

Canon lansează astăzi două noi modele vârf de gamă din apreciatul sistem Cinema EOS – EOS C700 (EF/PL)și EOS C700 GS PL. Ambele modele sunt pregătite pentru generația 4K, permițând caselor de producție și de transmisiuni premium să filmeze intuitiv și simplu, cu un dynamic range mare, la o calitate supremă. Camerele video EOS C700 filmează creativ în 4K, cu încetinitorul, pe memoria internă, cu o rată înaltă a cadrelor de până la 59.94P/50P, iar pe 2K de până la 200p/240p (în modul sensor crop), sau 4K RAW până la 100P/120P, pe recorderul opțional atașabil CODEX[i] RAW. Construind pe baza gamei Cinema EOS System, aceste camere video puternice au un design modular, pentru a se adapta oricăror cerințe de filmare, și includ, în premieră, suport pentru formatul Apple ProRes. Construit pentru subiecți în mișcare rapidă și scene de acțiune, modelul EOS C700 GS PL este și prima cameră video Cinema EOS cu un obturator global.

Canon_EOS C700_3

Calitate și versatilitate pentru fiecare producție

Create pentru cineaști și profesioniști în transmisiuni premium, ambele modele oferă versatilitatea necesară în industria de profil prin utilizarea unui senzor CMOS Canon Super 35mm, cu un număr maxim de pixeli de 4.5K[ii]  (EOS C700 GS PL cu 4.2K), pentru a putea înregistra 4K DCI sau 4K UHD cu până la 810 Mbps. Îmbinând senzorul cu procesoarele triple DIGIC DV5, realizatorii de documentare pot surprinde istoria naturală și povești captivante la un nivel de detaliu incredibil, obținând videoclipuri spectaculoase de înaltă rezoluție, cu nivel scăzut de zgomot și o adâncime mică a câmpului de profunzime. Împreună, atingând o valoare ISO mare, de până la 102.400, și filtre ND încorporate, cu până la 10 trepte de control, ambele modele oferă o flexibilitate crescută și un detaliu cinematic uimitor, chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare.

Funcția de autofocalizare Dual Pixel CMOS a modelului EOS C700 EF este incredibil de eficientă în fixarea și urmărirea subiectului, permițând operatorului camerei video să se concentreze pe încadrare, ceea ce ușurează filmarea precisă pentru reporterii în mișcare. Operatorii din producțiile de film vor aprecia funcția Dual Pixel Focus Guide, ideală pentru un control și o acuratețe sporite. Având suport pentru Canon Log 3, Log 2 și Log Gammas, modelul EOS C700 (EF/PL) are o latitudine de expunere de pana la 15 trepte (14 trepte pentru modelul EOS C700 GS PL), caz în care filmarea poate fi colorizata mai rapid într-un flux de post-producție HDR.

Canon_EOS C700_2 Canon_EOS C700_1

Integrarea într-un flux de lucru profesionist

Modelul EOS C700 (EF/PL) oferă o gamă largă de opțiuni pentru spațiul coloristic, inclusiv Canon Cinema Gamut, BT.2020, și DCI-P3, precum și suport pentru fluxul de lucru ACES 1.0. Camera video suportă și monitorizarea HDR prin SMPTE ST.2084. Pentru un flux de lucru HDR cu adevărat integrat, eficient și fiabil, toate versiunile modelului EOS C700 se pot conecta direct la monitorul de referință 4K de la Canon, noul DP-V2420 – un monitor de referință de înaltă luminanță, ce suportă noul standard ITU-R BT.2100 pentru output HDR.

Prezentând un interes universal pentru producțiile de înaltă rezoluție, modelul EOS C700 poate înregistra intern fișiere 4K cu bit-rate mare, pe carduri duale CFast 2.0™, suportând atât formatul XF-AVC cât și ProRes, și putând să înregistreze simultan și fișiere 4K RAW pe un recorder extern. Echipat cu un terminal de Ethernet (RJ45), modelul EOS C700 permite profesioniștilor din transmisiuni să transmită live filmări Full HD pe internet, și poate fi de asemenea conectat la o rețea wireless, folosind transmițătorul opțional de fișiere (WFT-E6B/WFT-E8).

Construiți-vă camera video după preferințe

Camera video poate fi adaptată în funcție de nevoile individuale, și pentru fiecare scenă de filmare. Pentru o personalizare completă, aveți la dispoziție o gamă largă de accesorii opționale – inclusiv noul sistem de oculare OLED de 0,7 inchi EVF-V70, ce oferă rezoluție Full HD (1920 x 1080) cu o gamă cromatică largă. Unitatea Operațională de Telecomandă opțională OU-700 poate fi utilizată pentru a controla camera video atunci când se lucrează cu o echipă formată din mai mulți membri. Reporterii și creatorii de documentare premium vor avea la dispoziție o Unitate de Suport pentru Umăr dedicată,SU-15, și noua Unitate de Monatere pe Umăr, SG-1, pentru filmările în mișcare.

Pentru o libertate creativă deplină și mai multe opțiuni, aveți suport pentru obiectivele anamorfice, împreună cu o gamă uriașă de obiective EF și PL, plus abilitatea de a folosi obiective compatibile Canon pentru transmisiuni, cu adaptoarele opționale de montură B4 (în modul Full HD). Modelele EOS C700, cu montură EF cu Cinema Lock, și EOS C700 PL, cu suport pentru Cook/i, pot chiar să schimbe monturile între ele la service-ul Canon, dacă se schimbă cerințele utilizatorului.

Funcții-cheie ale modelului EOS C700:

  • Înregistrare video 4K (4,096 x 2,160) cu până la 810 Mbps
  • Înregistrare internă 10/12-bit XF-AVC sau ProRes
  • Înregistrare 4K cu până la 59.94P/50P intern, sau 100P/120P cu recorderul opțional CODEX™
  • Dynamic range de până la 15 trepte
  • Disponibil fie în varianta AF CMOS Dual Pixel (doar modelul EOS C700), fie în varianta cu obturator global

Pentru întrebări din partea media, vă rugăm contactați:

                                                                                       

Maria Caramalău,

Account Manager

The GOOD Company

T: (0040)729112324

e:maria@thegoodcompany.ro

 

   

Despre Canon Europe

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 19.000 de angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA)

Fondată în anul 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă astăzi mai multe segmente de piaţă, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi de larg consum.

Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovatoare produse şi servicii, venind în întâmpinarea nevoii de creativitate a clienţilor săi. De la fotografi amatori până la companii de tipar profesional, Canon oferă fiecărui client posibilitatea de a-şi urma pasiunea pentru fotografie.

Filosofia companiei Canon este Kyosei – ‘Trăim şi muncim împreună pentru binele tuturor’. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi implică utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferită. Canon a primit prestigioasa certificare ISO 14001, pentru standarde de talie mondială în management-ul mediului înconjurător.

[i] Dezvoltat în colaborare cu Canon, recorderul CODEX RAW opțional, dedicat și atașabil, CDX-36150

[ii] Înregistrarea RAW 4.5K va fi de asemenea suportată în urma unei actualizări de firmware (ce va fi disponibilă de la finalul lunii martie 2017)

București, România, 1septembrie 2016 – Canon

Lasă un răspuns