ADATA anunta lansarea SSD-ului 3D NAND Ultimate SU800 SATA 6Gb/s

ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, lanseaza astazi SSD-ul 3D NAND Ultimate SU800 SATA 6Gb/s, parte a unei game complete de SSD-uri care utilizeaza tehnologie avansata 3D NAND Flash. Aflandu-se in topul companiilor inovatoare si dezvoltatoare de SSD-uri, ADATA promite tranzitia catre 3D NAND a intregului sau portofoliu de SSD-uri, de la produsele de consum uzual, la modelele rezistente, dedicate mediului industrial si concepute pentru cele mai dure conditii de utilizare.

SU800_45-1

Ultimate SU800 este un model din gama de mijloc care ofera tot ce este mai bun din tehnologia 3D NAND, reprezentand un upgrade important pentru cei ce utilizeaza in prezent SSD-uri cu tehnologie 2D NAND si un pas urias pentru utilizatorii de hard disk-uri. Avand la baza tehnologia celulelor “floating gate” NAND si un controler SMI de inalta calitate, modelul Ultimate SU800 este disponibil in diferite variante de capacitate: de la 128GB la 1TB. Incorporeaza generatia 3D NAND cu densitate mai ridicata, performanta imbunatatita si fiabilitate sporita in comparatie cu SSD-urile 2D NAND Flash. ADATA are in plan completarea seriei de SSD-uri Ultimate cu modelul de top SU900, in cursul lunii septembrie.

Această prezentare necesită JavaScript.

Obtinerea unor densitati mai mari ca niciodata

Cu tehnologie multi-layer 3D NAND Flash, Ultimate SU800 are densitate de stocare a datelor marita exponential, in aceleasi dimensiuni standard de 2.5”. In consecinta, SSD-ul este livrat cu capacitati intre 128GB si 1TB, oferind astfel consumatorilor mai multe optiuni. Fie ca este folosit pentru instalarea sistemului de operare sau pentru stocarea de date, modelul Ultimate SU800 satisface o larga varietate de necesitati. Densitatea de stocare marita face ca SSD-urile 3D NAND Flash sa fie mai eficiente din punct de vedere energetic decat cele cu tehnologie 2D NANAD Flash, deoarece pe masura ce densitatea creste, consumul energetic ramane neschimbat. Aceasta diferenta de consum este si mai evidenta atunci cand comparam Ultimate SU800 cu un hard disk intern de 2.5”: economia de energie poate atinge 80%, mai ales datorita tehnologiei DEVSLP (device sleep) pe care Ultimate SU800 o suporta. Acesta este potrivit pentru ultrabook-uri, notebook-uri si desktop-uri, avand o grosime de doar 7mm si un distantier de 2.5 mm. Capacitatile sale de economie a energiei ajuta la extinderea duratei de viata a bateriilor dispozitivelor mobile chiar mai mult decat SSD-urile actuale.

Imbunatatiri vizibile de performanta

Ultimate SU800 ofera utilizatorilor performanta consistenta in diferite capacitati, un alt plus al tehnologiei 3D NAND. Echipat cu un controller SMI, viteza de citire atinge 560MB/s, iar viteza de scriere ajunge pana la 520MB/s, cu aproximativ 10% peste viteza modelelor 2D NAND Flash care utilizeaza chip-uri TLC. Ultimate SU800 suporta atat SLC Caching, cat si DRAM Cache Buffer, pentru a permite cresteri ale vitezei in functie de nivelul de incarcare al sistemului si de resursele disponibile ale acestuia.

Fiabilitate reconfirmata

Datorita densitatii sale crescute, tehnologia 3D NAND Flash ofera siguranta si fiabilitate sporita in comparatie cu 2D NAND Flash. Tehnologia este capabila sa suporte mai multe cicluri de citire/scriere, inzestrand Ultimate SU800 cu o durata de viata de pana la 2,000,000 ore (aproximativ 228 ani). Acest lucru reprezinta o crestere de 25% fata de SSD-urile cu 2D NAND. ADATA a incorporat tehnologia LDPC (low density parity check) de corectare a erorilor, data shaping si chiar un RAID Engine in firmware-ul modelului Ultimate SU800 pentru a asigura cea mai buna durabilitate cu putinta. Pe langa designul meticulous al componentelor, sortarea si testarea la standardele ADATA, Ultimate SU800 ofera calitate asigurata, sustinuta de o garantie de 3 ani.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Bucuresti, Romania – 1 septembrie 2016 – ADATA® Technology

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: