Noul telefon de referință Xperia™ XZ ș iXperia™ X Compact, cu tehnologie triplă de detectare a imaginii

  • Telefoanele inteligente Xperia
  • Două noi modele în seria X: telefonul de referință Xperia XZ (cu un ecran de 5.2”) și dispozitivul premium Xperia X Compact (cu un ecran de 4.6”)
  • O experiență a aparatului foto îmbunătățită, cu tehnologia inovatoare de triplă detectare a imaginii, pentru fotografii clare, chiar și atunci când subiectul este în mișcare, obținând culori vii în orice situație
  • Un design compact, cu o suprafață continuă, pentru o potrivire perfecta înmână
  • Cele două dispozitive sunt optimizate pentru a învăța și a se adapta la obiceiurile de zi cu zi, pentru o experiență mai plăcută
  • Port USB Type-C™ pentru o încărcare ușoară, fără cabluri
  • Produsele inteligente Xperia
  • Xperia Ear, dispozitivul inteligent pentru mâini libere aduce comunicarea la un alt nivel și va fi disponibil începând din noiembrie 2016
  • Xperia Projector și Xperia Agent, împreună cu serviciile Yahoo Japonia și Nestlé Japonia, pentru o experiență de consummator mai plăcută

Sony Mobile anunță astăzi două noi produse în seria de telefoane inteligente Xperia X. Continuând viziunea stabilită în februarie în cadrul MWC, noultelefon de referință, Xperia XZ și dispozitivul premium Xperia X Compact oferă o experientă personalizată, mai tehnologizată.

Sony XZ Platinum Fast Autofocus

Prin dispozitivele Xperia ne propunem să vă fim alături unde și când contează mai mult, făcând viața de zi cu zi mai ușoară, mai spontană”, a declarant Hideyuki Furumi, Vice Președinte  Executiv pentru Global Sales și Marketing al Sony Mobile Communications. „Cu Xperia XZ șiXperia X Compact puteți surprinde fiecare moment, exact așa cum îl vedeți, în imagini clare, indiferent dacă este zi sau noapte, șiculori vii, mulțumită noii tehnologii de triplă detectare a imaginii.

Surprindeți acțiunea extra-rapid, în culorile reale

Noul telefon inteligent de referință Sony, Xperia XZ, și dispozitivul premium Xperia X Compact prezintă noua și îmbunătățita tehnologie pentru aparatul foto, pentru a vă oferi cele mai bune fotografii pe care un dispozitiv Xperia le poate realiza. Excelența aparatului foto vine din tehnologia moștenită de la modelele anterioare, îmbogățită prin colaborarea cu inginerii în imagine digitală, pentru ca noile modele să încorporeze trăsăturile celui mai avansat aparat foto într-un telefon inteligent. Pentru a maximiza apreciatul senzor de imagine Sony, au fost adăugați doi alți senzori adiționali complementari, rezultând o tehnologie de triplă detectare a imaginii. Acest lucru permite surprinderea unor fotografii reușite, chiar și din mișcare, în culori vii, în orice condiții. Această tehnologie este comprimată în sistemul original Sony Exmor RS™ pentru senzori de imagine, combinând imaginea de calitate și viteza de focalizare automată (AF) cu funcția de Focalizare Automată Anticipativă Hibrid, pentru a anticipa, în mod inteligent mișcarea subiectului, pentru un rezultat fără blurări. În plus, senzorul Laser AF, cu funcția de detectare a distanței, asigură fotografii reușite, neblurate, chiar și în condiții de luminiozitate scăzută. Mai mult, vă puteți bucura de culori vii, grație senzorului RGBC-IR[i], cu funcție de detectare a culorii, pentru ajustări exacte ale balanței de alb, în funcție de sursa de lumină din mediul înconjurător.

Această prezentare necesită JavaScript.

Camera principală de 23 MP, nu doar că oferă fotografii clare, dar poate fi lansată extra-rapid, ajungând din standby la fotografiere în doar 0.6 secunde[ii], prin atingerea unui buton dedicat de lansare, așa încât să puteți face fotografii, oricând doriți.

Caracteristicile avansate, precum cea de lansare rapidă și de control al focalizării, au fost adăugate pentru cei care au nevoie de mai multă flexibilitate în setările manuale, pentru o experiență mai amplă și posibilitatea de a fi creativ.

Clipurile video sunt extrem de folosite pentru a surprinde și distribui momente unice pe rețelele sociale, ambele modele având îmbunătățiri semnificative în ceeace privește funcția de stabilizare a imaginii, din camera foto Sony Handycam®, cu tehnologia SteadyShot™ și modul de activare inteligentă. Odată cu stabilizarea pe 5 axe, puteți obține clipuri video mai clare[iii], chiar și atunci când filmarea se face din mișcare sau de foarte aproape.

Xperia XZ are un aparat foto frontal de 13 MP, pentru cei care apreciază selfieurile perfecte, cu funcția performantă de detectare, cu indicele ISO6400 și unghiul larg dintre lentile de 22mm/ 90 de grade, pentru selfieuri reușite, chiar și în condiții de luminiozitate scăzută sau pentru selfieuri de grup.

Design premium pentru a se potrivi la fix în viața dumneavoastră

Cu un design compact, un ecran de sticlă de 5.2”și un spate de metal, Xperia XZ devine un dispozitiv creat pentru a se potrivi perfect și cu stil în mâna dumneavoastră. Suprafața continuă este inspirată de o formă monolitică, în timp ce metalul ALKALEIDO™, cu un grad ridicat de puritate și strălucie, oferă o senzație de profunzime, punând în valoare designul premium. Xperia XZ este disponibil într-o nouă culoare, inspirată de frumusețea naturii, Forest Blue – alături de variantele clasice Mineral Black și Platinum.

Prin adăugarea formei specifice Sony, seriei X, Xperia X Compact încorporează tehnologia uimitoare într-un cadru de dimensiuni mai mici. Ecranul de 4.6” și supra fața continuă îl fac extrem de confortabil de ținut, și chiar pentru a fi folosit, cu o singură mână. Designul premium al Xperia X Compact se traduce prin finisajele strălucitoare și senzația de soliditate. De asemenea, acest dispozitiv urmează îndeaproape semnătura Sony, prin noua culoare, Mist Blue, alături de variantele Universe Black și elegantul Alb.

Expertiza Sony în crearea unui design funcțional este preluată și în cazul dispozitivului Xperia XZ, cu proprietatea de rezistență la apă[iv], pentru a scăpa de grija stropilor și a vă putea relaxa, fără teama evenimentelor neprevăzute. Butonul de pornire pe bază de senzor cu amprentă[v] al Xperia XZ și Xperia X Compact vă recunoaște dintr-o simplă atingere și este plasat în mod intuitiv pe partea laterală a dispozitivului, pentru a vă permite să vă țineți telefonul în siguranță dintr-o singură mișcare, într-un mod confortabil.

Înțelegerea obiceiurilor dumneavoastră pentru o experiență îmbunătățită

Performanța contează

Xperia XZ funcționează cu un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 820 pentru a oferi o experiență fără cusur. Fiind unul dintre cele mai inovative tipuri de procesor, Snapdragon 820 cu X12 LTE este capabil de performanță de ultimă oră, în ceeace privește conectivitatea, grafica, fotografierea, puterea sau eficiența bateriei.

Sony continuă să exploreze nelimitate posibilități de a inova, în domeniul comunicațiilor, iar produsele inteligente dezvoltate permit o apropiere și o conexiune mai apropiată de cea umană. Xperia Ear, dispozitivul inteligent Sony de purtat în ureche, pentru mâini libere, duce comunicarea la un alt nivel, și va fi disponibil începând din noiembrie, în piețele selectate. Xperia Ear răspunde la comenzi verbale, prin acțiuni intuitive și, printr-o conectare wireless cu telefonul dumneavoastră, vă oferă informații și asistență într-un mod natural, prin interacțiune de tip conversațional. Echipat cu tehnologia Sony Agent și cu un senzor de proximitate, vă oferă informații utile, precum cele referitoare la program sau la alte modificări personale care apar, atunci când îl puneți în ureche, permițându-vă să săfaceți toate lucrurile la timp. Sony va prezenta, de asemenea, conceptele de Xperia Projector și Xperia Agent, în cadrul IFA, împreună cu serviciile Yahoo Japonia și Nestlé Japonia, pentru a oferi o primă imagine despre experiența oferită de produsele inteligente.

IFA, Berlin, 1 septembrie 2016 – Sony Mobile

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: