Lenovo lansează Yoga™ Book, o tabletă 2-în-1 pentru productivitate crescută și mai multă creativitate

Noul Yoga Book redefinește aspectul și funcționalitatea unei tablete, având caracteristici inovatoare precum tastatura instant Halo și un stylus cu dublă funcție care poate fi folosit atât pe hârtie, cât și pe ecran

 • Yoga Book oferă toate beneficiile unei tablete și introduce noi elemente hardware și software destinate creșterii productivității și utilizării în activități creative, precum tastatura cu efect de halou, accesorii de scriere și Book UI.
 • Tastatura oferă o experiență apropiată de cea a unei tastaturi fizice, cu mult peste funcționalitățile oferite de tabletele convenționale.
 • Yoga Book este inspirată din eleganța și simplitatea unui notebook, iar stylus-ul le permite utilizatorilor să scrie și să deseneze folosind un stilou și hârtie, având posibilitatea de a digitaliza instantaneu notițele și schițele rezultate.
 • Designul subțire și ușor al noului Yoga Book, durata de viață a bateriei de 15 ore și balamalele cu rotație la 360 de grade le asigură utilizatorilor libertatea de a scrie și a desena oriunde,oferind beneficiile unui smartphone fără nevoia de a completa experiența cu un laptop sau un accesoriu detașabil.
 • Yoga Book, disponibilă atât cu sistem de operare Android, cât și Windows, este cea mai subțire și mai ușoară tabletă 2-în-1 din lume și un răspuns direct la nevoia consumatorului de a avea o tabletă care încurajează productivitatea.

Yoga Book handwriting digitizing

Lenovolansează Yoga Book, cea mai subțire și ușoară tabletă 2-în-1[1] din lume, dezvoltată pentru creșterea productivității în mediile de lucru cu mobilitate ridicată. Dezvoltată pentru a răspunde la cea mai frecventă provocare pentru utilizatorii de tablete – accesul la productivitate ridicată și divertisment cu un singur device – Yoga Book este o tabletă cu aspect și caracteristici unice pe piață. Până acum, modul clasic de utilizare a tabletelor nu era și cel mai adecvat: de exemplu, din perspectiva productivității, experiența tastării sau desenării cu un stylus pe ecranul tactil al unui dispozitiv mobil era una foarte dificilă. Yoga Book elimină această dificultate, reunind beneficiile esențiale ale unei tablete – portabilitatea, durata de viață ridicată a acumulatorului, un ecosistem de aplicații bogat – cu o suită de elemente hardware și software dedicate creșterii productivității și utilizării creative, precum:

  • Tastatura instant Halo
  • Stylus-ul cu dublă utilizare – pe hârtie și pe ecran
  • Interfața Book UI pentru productivitate ridicată

„Cu Yoga Book, intenționăm să redefinim categoria de tablete, pornind de la tendința consumatorilor de a nu separa activitățile de lucru și divertisment”, a declarat Jeff Meredith, GM și VP în cadrul Lenovo Android & Chrome Computing Business Group. “Yoga Book introduce o nouă tastatură și permite digitalizarea instantă a scrisului de mână, toate acestea într-o tabletă cu un design elegant, simplu și neobișnuit de subțire. Credem că acest design unic le va oferi utilizatorilor de tablete și notebook-uri 2-în-1 sau tradiționale o opțiune de calitate înaltă, în linie cu tendințele actuale de utilizare a acestor dispozitive.”

 O tabletă subțire și ușoară

Cu două elemente care se deschid ca un notebook ultrasubțire, Yoga Book este o tabletă neobișnuit de subțire și radical diferită de tabletele convenționale. Cel mai subțire 2-în-1 din lume are o grosime de 9,6 mm închis, cu margini de până la 4,05 mm. Cântărind 690 g, Yoga Book este și cel mai ușor 2-în-1 din lume, conceput să rivalizeze cu portabilitatea unui smartphone. Utilizatorii care folosesc Yoga Book în timpul zilei au posibilitatea de a lucra oriunde, mulțumită unui design subțire și ușor, duratei de viață a acumulatorului de 15 ore[2] și balamalei tip „curea de ceas” care permite rotirea la 360 de grade. Yoga Book oferă și o alternativă de top pentru divertisment, cu un ecran IPS FHD de 10”, sunet de înaltă calitate asigurat de Dolby Atmos® și o memorie de 64 GB.

Această prezentare necesită JavaScript.

Tastatură Halo

Cea mai importantă caracteristică de productivitate a tabletei Yoga Book este și aceea care face posibil designul subțire și ușor: tastatura Halo, o tastatură backlit cu funcții touch și o interfață fluidă. Ecranul touch este realizat din sticlă aleasă special pentru un finisaj brut și mat, împreună cu un strat antireflex care asigură cea mai bună experiență de tastare pe ecran touch. Tastatura nu prezintă taste fizice, apărând ca un contur solid pe cel de-al doilea element al tabletei doar atunci când este necesar. Tastatura se adaptează constant obiceiurilor de tastare ale utilizatorului, integrândun software de anticipare și învățare artificială care permite și o optimizare continuă. Prevăzută cu tehnologia sensitive haptic pentru a îndruma tastarea și a reduce greșelile, tastatura Halo oferă o experiență de tastare care corespunde cu cea a unei tastaturi fizice, depășind cu ușurință provocările tastării de pe ecranul tabletei.

Accesoriul Real-Pen, un stylus cu dublă utilizare

Lipsa tastelor fizice permite compatibilitatea suprafeței tastaturii Halo cu accesoriul standard Real-Pen, un stylus cu dublă utilizare. Inspirat de eleganța și simplitatea unui notebook, Yoga Book vine ca o recunoaștere a plăcerii reale a scrierii și desenului pe hârtie. Acum, utilizatorii au la dispoziție un accesoriu similar cu un stilou real atunci când preferă să scrie pe o foaie de hârtie care acoperă tastatura sau cu un stylus care funcționează direct pe suprafața tastaturii. Tot ceea ce creează este digitalizat instantaneu și salvat în aplicația de notițe Lenovo[3]. Având dimensiunile unui stilou convențional, accesoriul Real-Pen integrează tehnologiile Wacom feel™ și rezonanță electromagnetică pentru a digitaliza notițele în timp real.

Tastatura multimodală și accesoriul Real-Pen recreează experiența desenului pe hârtie, oferind în același timp posibilitatea de a desena direct pe ecran. Creat cu 2.048 niveluri de presiune și detecție a unghiului de 100 de grade, stiloul Real-Pen poate lucra cu precizia unui creion sau a unei pensule. De asemenea, nu necesită reîncărcare sau înlocuire, iar rezerva de cerneală poate fi înlocuită cu unele convenționale.

Interfața Book UI și balamalele caracteristice YOGA

Yoga Book este un dispozitiv care aduce la un loc experiența de lucru și divertismentul mulțumită Book UI, sistemul de operare Android 6.0 special adaptat și care reunește cele mai bune caracteristici ale sistemelor de operare pentru laptopuri și tablete. Interfața Book UI permite utilizarea mai multor aplicații în același timp, vizibile în ferestre diferite cu dimensiuni variabile și prezintă o bară de lucru care afișează aplicațiile utilizate și combinațiile de taste pentru legături rapide. Aceste sarcini de lucru adiționale sunt ușor de gestionat mulțumită procesorului Intel® Atom™ X5 și memoriei de 4 GB. Utilizatorii de Windows au la dispoziție o versiune Yoga Book cu Windows 10.

Realizată dintr-o combinație de magneziu și aliaj de aluminiu, Yoga Book are o formă robustă care va atrage cu siguranță atenția celor din jur. Ca și în cazul tuturor produselor Yoga, este prevăzută cu balamaua de tip curea de ceas caracteristică. Însă, de această dată, balamaua este mai mică și este prevăzută cu o balama personalizată cu 3 axe, 130 de piese mecanice diferite realizate din cinci materiale diferite. Yoga Book, care a fost supusă testelor de laborator de mai bine de 25.000 de ori, oferă o tranziție uniformă și unitară între cele patru module de vizualizare – Browse, Watch, Create și Type. Yoga Book cu Android este disponibilă în variantele Champagne Gold sau Gunmetal, în timp ce Yoga Book cu Windows este disponibilă în versiunea Carbon Black.

[1] Pe baza unui studiu intern derulat de Lenovo începând cu data de 18.08.2016 și care ia în calcul dispozitive 2-în-1 de minim 10.1” (comercializate cu tastatură), disponibile cu Windows, Android, Chrome sau OSX, comercializate de principalii producători și cu un volum de minim 1 milion de unități annual; dispozitivele au fost măsurate cu tastatura atașată și în poziție „închis”.

[2] În versiunea Android; estimare bazată pe moduri multiple de utilizare care include browsing online, redare video și audio, citit, desen și tastare. Versiunea Windows oferă un acumulator cu durată de viață de 13 ore. Rezultatele reale pot varia și depind de numeroși factori, printe care: configurația și modul de utilizare a produsului, software, condiții de operare, funcționalități wireless, setări de power management, luminozitatea ecranului și alți factori. Capacitatea maximă a bateriei va scădea în mod natural cu timpul și în funcție de modul de utilizare.

[3]Disponibil doar pe versiunea cu Android. Similar cu OneNote în versiunea Yoga Book cu Windows.

București – 1septembrie 2016:Lenovo

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: