Noul Redmi 13C, disponibil în România

Noul smartphone Redmi 13C, cu o cameră triplă AI de 50MP, procesor octa-core și o puternică baterie de 5.000mAh este, de acum, disponibil în România pe canalele partenerilor oficiali.

Cu un ecran de 6,74 inch și rată de împrospătare de 90Hz și o încărcare rapidă de 18W, noul smartphone reprezintă o alegere eficientă, ce îmbină calitatea și tehnologia de ultimă oră cu versatilitatea și accesibilitatea.

Redmi 13C oferă o experiență de divertisment remarcabilă, cu un display ușor de citit și de folosit, ce reduce nevoia de zoom și defilare constantă. Pentru a asigura confortul și vizualizarea ușoară, Redmi 13C este echipat cu protecție pentru ochi, inclusiv afișaj LCD cu reglare DC care minimizează impactul asupra privirii oboseala din timpul sesiunilor de vizionare prelungite. Smartphone-ul a primit deja și certificări profesionale pentru îngrijirea ochilor de la TÜV, inclusiv Low Blue Light și tehnologie Flicker Free.

Redmi 13C are o configurație de cameră triplă de 50 MP care face fotografii remarcabile și include capabilități de îmbunătățire a fotografierii și a videoclipurilor. Camera frontală îmbunătățită de 8MP permite utilizatorilor să realizeze portrete remarcabile chiar și în condiții întunecate. Redmi 13C atinge o îmbunătățire impresionantă, cu 34,9%, a vitezei de captură în modul noapte, cu un HDR puternic, pentru a obține o expunere perfectă.

Echipat cu un procesor puternic MediaTek Helio G85 octa-core, Redmi 13C oferă o performanță fluidă, ideală pentru jocuri și vizionare video. Stocarea extensibilă de până la 1 TB, Dual SIM și un slot microSD asigură versatilitatea.

Cu o reducere impresionantă a grosimii, de 0,68 mm, în comparație cu generația anterioară, smartphone-ul măsoară acum doar 8,09 mm. Redmi 13C este disponibil în patru culori vibrante și proaspete, inspirate de elemente naturale: Midnight Black, Navy Blue, Clover Green și Glacier White.

Prețuri și disponibilitate

Noul smartphone este disponibil în următoarele variante:

  • Redmi 13C (4+128GB): preț recomandat de vânzare 649 Lei
  • Redmi 13C (6+128GB): preț recomandat de vânzare 749 Lei
  • Redmi 13C (8+256GB): preț recomandat de vânzare 849 Lei

Redmi 13C este disponibil la vânzare la următorii parteneri oficiali Xiaomi România: Vodafone, Digi, Altex, eMAG, Flanco și pe mi-home.ro. În scurt timp, device-ul va fi disponibil și în rețelele Telekom România și Orange România

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost înființată în aprilie 2010 și listată în componenta Main Board a Bursei de Valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de electronice de larg consum și producție inteligentă, cu smartphone-uri și hardware inteligent conectate printr-o platformă IoT.

Îmbrățișând viziunea noastră de „Make friends with users and be the coolest company in the users’ hearts”, Xiaomi urmărește continuu inovații, experiența de înaltă calitate a utilizatorului și eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare cu prețuri oneste, pentru a permite tuturor să se bucure de o viață mai bună, prin intermediul tehnologiei inovatoare.

Xiaomi este una dintre cele mai importante companii de smartphone-uri din lume În iunie 2023, MAU al MIUI a atins aproximativ 606 milioane la nivel global. 654,5 milioane de dispozitive inteligente conectate la platforma sa (excluzând smartphone-urile, laptopurile și tabletele) la 30 iunie 2023. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. În august 2023, compania a ajuns pe lista Fortune Global 500 pentru a cincea oară, ocupând locul 360.

Xiaomi face parte din indicele Hang Seng, indicele Hang Seng China Enterprises, indicele Hang Seng TECH și indicele Hang Seng China 50.

Visits: 1

Lasă un răspuns