Ghidul cadourilor de Crăciun: produsele HUAWEI îmbină cele mai noi trenduri lifestyle și tech

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape și toată lumea se pregătește să înceapă goana după cadouri. Fie că este vorba de surprize de Crăciun sau de Anul Nou, cu toții ne dorim să le oferim celor dragi ce este mai bun. De multe ori avem dileme în privința „cadoului perfect”, care să fie atât practic, cât și la modă. De aceea, HUAWEI vine în ajutor cu un ghid de cadouri, menit să inspire și să aducă în prim-plan cele mai noi trenduri lifestyle și tech. 

Tehnologia face parte din viața tuturor și nu este deloc surprinzător faptul că produsele smart vin cu design-uri tot mai stilate. „Tehnologia fashion” este adoptată de tot mai mulți utilizatori. Acest lucru se întâmplă pentru că, pe lângă felul în care arată, dispozitivele inteligente vin și cu funcții ce îmbunătățesc stilul de viață, la capitole precum antrenamente sportive, sănătate sau productivitate. Noua direcție HUAWEI, Fashion Forward, a marcat introducerea design-ului high-end în categoria produselor din gama wearable, reușind să aducă la un loc moda și tehnologia.

În formă și la modă: o nouă eră pentru sănătate și stare de bine

Sintagma „în pas cu moda” nu se mai rezumă doar la cele mai în vogă haine și pantofi, ci și la integrarea unor obiceiuri cât mai sănătoase. Preocupările pentru alimentația corectă și activitățile sportive sunt tot mai întâlnite în rândul tinerilor. De sărbători, produsele HUAWEI reprezintă cadouri ideale pentru cei care își propun să fie în formă și la modă.

HUAWEI WATCH GT 4 și HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN au o estetică aparte și, în același timp, funcții avansate de monitorizare a sănătății și de fitness. Specificațiile HUAWEI WATCH GT 4 aduc echilibrul perfect. Tehnolgia TruSeenTM 5.5+ este îmbunătățită și monitorizează cu acuratețe rimul cardiac sau calitatea somnului și vine cu noi funcții de gestionare a stresului. Prin noua aplicație Stay Fit utilizatorii își pot gestiona mai bine consumul și necesarul de calorii din timpul antrenamentelor. O altă surpriză cu ocazia sărbătorilor este ediția limitată de Crăciun pentru HUAWEI WATCH GT4, Lava Red și Rose Pink, disponibilă doar în HUAWEI Store, pentru cei care își doresc un cadou special și unic. Orice HUAWEI WATCH GT 4 achiziționat vine insoțit la pachet de o pereche de căști wireless FreeBuds SE 2 gratuit.

Pentru cei care și-au setat obiective și mai îndrăznețe în materie de sport și fitness, HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN aduce și mai multe funcții și tehnologii de monitorizare a mișcării. Computerul avansat pentru scufundări și rezistența la apă de 10 ATM transformă acest ceas în companionul perfect pentru iubitorii de scuba diving sau sărituri în apă. Expedition Mode este o altă funcție disponibilă pe HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN, destinată pasionaților de excursii în natură. Aceasta vine cu un sistem de localizare GNSS foarte precis și emite alerte de vreme rea.

Alte oferte speciale și discount-uri de neratat pentru gama wearable, disponibile în HUAWEI Store: cupoane de 15% extra-reducere pentru HUAWEI WATCH GT 3 Pro, HUAWEI WATCH GT 3, HUAWEI WATCH D, HUAWEI WATCH Buds, HUAWEI WATCH FIT SE, HUAWEI WATCH FIT 2, HUAWEI Band 8.

Un stil de viață mai inteligent, mai eficient și mai creativ

Inteligența artificială, precum și munca remote sau hibridă sunt parte din viața tot mai multor oameni, care își doresc un boost de eficiență și productivitate. Într-o lume în plin proces de transformare este nevoie de produse cu tehnologii avansate care să asigure mai mult echilibru.

HUAWEI MatePad 11.5 reprezintă un cadou ideal pentru cei dragi în perioada sărbătorilor de iarnă. Această tabletă cu design uni-body subțire de doar 6.85 mm, ecran generos de 11.5 inci și sistem de operare de ultimă generație asigură o productivitate ridicată și funcții de divertisment variate. În perioada sărbătorilor, HUAWEI MatePad 11.5 are 15% extra-reducere în HUAWEI Store.

Pentru ședințele online sau apelurile telefonice noile căști wireless HUAWEI FreeBuds Pro 3 aduc în prim-plan tehnologia Pure Voice 2.0, care asigură o claritate îmbunătățită, chiar și în birouri sau zone aglomerate. Pentru cei care își doresc să facă mai multe lucruri în același timp ecranul pliabil al telefonului HUAWEI Mate X3 vine cu funcția Split-Screen, care le permite să-și ia notițe în timpul apelurilor video.

Fiecare persoană are latura ei artistică, fie că este vorba despre scris, desen, dans, fotografie sau muzică. Tehnologia asigură tot mai multe instrumente de creație, iar produsele HUAWEI sunt realizate pentru a încuraja și creativitatea.

Noul flagship HUAWEI P60 Pro asigură o experiență holistică la nivel de fotografie, datorită noii camere telefoto cu ultra-iluminare. Acest smartphone pune orice poveste în lumină și duce experiențele fotografice la noi niveluri, imaginile fiind mai vibrante ca oricând, indiferent de scenariu.

Pliabilul HUAWEI Mate X3 vine la rândul său cu funcții de fotografiere avansate. Spre exemplu, în modul Flex-Stop, utilizatorii pot așeza telefonul în unghiuri variate și să obțină cadre inedite prin activarea camerei de la distanță. Pentru un plus de creativitate, fotografia time-lapse este și ea disponibilă în modul Flex-Stop. În perioada reducerilor, telefoanele HUAWEI beneficiază de cupoane de reducere în valoare de până la 2.000 de lei.

HUAWEI îi invită pe toți românii să sărbătorească cu tehnologie. Toate detaliile despre oferta de Crăciun sunt disponibile https://consumer.huawei.com/ro/offer/christmas-promotion/ .

Visits: 0

Lasă un răspuns