Noul monitor Philips se mândreşte cu rezoluţia 4K Ultra HD şi diagonală de 32 inci

MMD, partener licenţiat pentru monitoarele Philips, a lansat un nou display atrăgător cu rezoluţie 4K Ultra High Definition (UHD). Display-ul Philips BDM3275UP este lansat într-un context în care utilizatorii îşi doresc din ce în ce mai mult să folosească rezoluţii mari, adaptate dimenisunilor mici ale ecranului. Utilizatorii se vor bucura de claritatea oferită de 4K UHD pentru divertisment bogat în detalii precum filme şi jocuri, chiar şi aplicaţii office.

Philips BDM3275_2

Diagonală de 32 de inci

Cu rezoluţia de 3,840 x 2,160 pixeli, tehnologia 4K oferă de patru ori mai mulţi pixeli per inci faţă de rezoluţia Full HD (1,920 x 1,080), deci şi o calitate de patru ori mai bună a imaginii. Noul monitor Philips 4K UHD (Ultra High Definition) îmbunătăţeşte line-up-ul de ecrane la rezoluţii foarte mari ale companiei, din care fac parte modelele de 28 inci şi 40 inci. Modelul BDM3275UP este configurat pentru o experienţă de vizionare memorabilă. Monitorul dispune de o adâncime de culoare de 10 biţi pentru reproducerea naturală, fără gradaţie a culorii, de tehnologia flicker free care reglează luminozitatea şi reduce efectul de scintilaţie şi de un panel avansat IPS-AHVA cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade, caracteristică ce le permite utilizatorilor să se poată bucura de calitate imaginii din orice unghi.

Uşor de conectat

Cu nenumărate opţiuni de conectivitate super rapide precum Display Port pentru viteze de transfer de date de până la 10.9 Gbps, tehnologia MHL pentru conţinut redat de pe device-uri mobile (în timp ce acestea se încarcă simultan), port HDMI universal şi USB 3.0, noul display este perfect pentru fişiere video şi audio necompresate cu rată de refresh cu latenţă zero la o claritate UHD 4K. Boxele stereo integrate oferă un sunet audio care va completa experienţa de vizionare. Display-ul dispune de tehnologia MultiView, utilizatorii putând viziona simultan conţinut de pe două dispozitive (PC şi notebook, de exemplu) pe două partiţii separate ale ecranului. Datorită rezoluţiei extrem de mari a UltraClear 4K, fiecare partitie este clară şi luminoasă.

Confort la muncă

Datorită calităţii superioare a imaginii, utilizatorii vor putea să petreacă mai mult timp în fața ecranului. Pentru a reduce riscul oboselii, display-ul dispune de tehnologia Smart ErgoBase ce permite ca monitorul să fie înclinat şi coborât aproape de nivelul biroului pentru un unghi confortabil de vizionare. Baza monitorului păstrează în ordine cablurile, reducând dezordinea de pe birou cauzată de acestea.

Monitorul Philips de 32 inci cu rezolutie 4K va fi disponibil din luna iulie 2015.

Mai multe informaţii despre monitorul Philips se găsesc aici: www.philips.com/lcdmonitors

 

Specificaţii tehnice – Philips BDM3275UP:

LCD panel type, size IPS-AHVA LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 32 inch / 81.3 cm
Optimal resolution 3840 x 2160 @ 60 Hz
Viewing angle 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness 350 cd/m²
Brightness uniformity 96% ~ 105%
Display colors Color support 1.07 billion colors
MultiView PIP/PBP mode, 2x devices
Connectivity ·         USB: USB 3.0 x 4 with B.C.1.2

·         Signal Input: VGA (Analog), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMI (2.0) – MHL x 1

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Sustainability ·         Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS

·         Recyclable packaging material: 100 %

Compliance and standards Regulatory Approvals: BSMI, CE Mark, FCC Class B, EAC, cETLus, SEMKO, TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, WEEE

 

Bucureşti, 30 iunie 2015 – MMD

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: