Evolio lansează versiunea mobilă a www.evolioshop.com

Evolio lansează platforma de comerț mobil www.evolioshop.com. Primii 20 de clienți din 1 iulie, începând cu ora 8:00 am, vor primi un discount de 50% la orice produs, iar iar următorii, din aceeași zi, vor avea reduceri de 25%. Astfel, cel mai nou smartphone Evolio, M5, care oferă și înlocuirea gratuită a ecranului va costa numai 249 de lei, în timp ce telefonul Yuppi va avea un preț excepțional de 135 de lei. Primii 20 de clienți vor putea achiziționa numai un singur produs pe comandă.

Mobile-Day-Evolio

Evolio lansează versiunea mobilă a platformei www.evolioshop.com, îmbunătățind experiența clienților care accesează magazinul online de pe dispozitivele mobile: smartphone sau tabletă. Versiunea de desktop a site-ului www.evolioshop.com a fost, de asemenea, relansată într-o prezentare grafică îmbunătățită, mai aerisită, în care categoriile de produse căutate de clienți sunt mult mai bine evidențiate. Interfața aleasă pentru cele două versiuni este simplă, clară și ușor de utilizat.

Evolioshop.com permite achiziționarea facilă a produselor din ofertă, fără a fi necesară crearea unui cont de utilizator, iar comenzile de minim 200 de lei beneficiază de transport gratuit pe teritoriul României.

Layout-ul magazinului se adaptează automat în funcție de rezoluția ecranelor dispozitivelor utilizate de clienți, cu dimensiuni de la 3,5 la 11 inch. Evolio răspunde astfel tendinței globale, în creștere, de utilizare a dispozitivelor mobile pentru achizițiile online.

Mai multe detalii despre produsele Evolio sunt disponibile pe www.evolioshop.com.

Bucureşti, 30 iunie 2015 – Evolio

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: