Noul HTC Desire 10 – surprinde strălucirea vieții din orice unghi

HTC Corporation, lider în inovația tehnologiei mobile și de realitate virtuală, a prezentat astăzi noul model HTC Desire™ 10, cu variantele pro și lifestyle. Ambele telefoane îmbogățesc apreciata familie de smartphone-uri HTC Desire, aducând un design extraordinar și funcții de nivel de vârf de gamă. Noul HTC Desire 10 pro are camere foto de înaltă rezoluție pe ambele fețe ale telefonului, și include noul mod de fotografiere Panoramă Selfie, care surprinde imagini ultra-superangulare, precum și dotări de top, precum senzorul de amprente ultra-rapid.

h7

Noul HTC Desire 10 lifestyle vine cu legendarul HTC BoomSound Hi-Fi Edition, introdus odată cu vârful de gamă HTC 10, și aduce în plus un sunet Hi-Res pe 24 de biți, care îți oferă o performanță audio puternică și clară, atât pe difuzoare cât și în căștile audio.

Inspirat de mișcarea Art Deco în artă și design, noul HTC Desire 10 surprinde spiritul luxului și modernismului: linii metalice geometrice precise și îndrăznețe – influențate de contururile renumitului HTC 10 – încadrate de culori elegante și materiale sofisticate, pentru a crea un smartphone care te inspiră, cu un aspect seducător la exterior și o tehnologie puternică la interior.

Atât HTC Desire 10 pro cât și HTC Desire 10 lifestyle au același aspect strălucit, design-ul cu contur auriu metalic, puternic contrastant, subliniind și definind elegant finisajul mat și plăcut al smartphone-ului. Acest contur îndrăzneț și rafinat îmbracă în mod distinctiv marginile dispozitivului, încadrând ecranul Full HD (1080p) de 5,5 inch al versiunii HTC Desire 10 pro sau cel HD (720p) de 5,5 inch al variantei HTC Desire 10 lifestyle, și contrastând cu carcasa atrăgătoare, într-una din temele de culoare Stone Black sau Polar White, pentru ambele variante.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pe spatele variantei HTC Desire 10 pro se află un senzor de amprente ultra-rapid, care îți aduce totul la îndemână: senzorul îți securizează dispozitivul, dar ți-l și deblochează rapid, cu o simplă atingere a degetului. Senzorul îți recunoaște amprenta din aproape orice unghi și poziție, și îți permite chiar să-ți faci selfie-uri – e suficient să pui degetul pe senzorul de amprente pentru a face rapid o fotografie sau un videoclip selfie.

Noul HTC Desire 10 pro promite una dintre cele mai bune experiențe foto la momentul actual, oferindu-ți funcții rezervate de obicei telefoanelor vârf de gamă

Noul HTC Desire 10 pro a fost creat pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de selfie cu putință. Surprinde cele mai bune selfie-uri cu camera foto selfie de 13 MP, iar dacă ai nevoie să-ți încapă și mai multe într-o singură fotografie, Desire 10 pro vine cu un nou mod panoramic pentru selfie-uri.

Cu suport pentru sunet Hi-Res, HTC Desire 10 lifestyle îți redă melodiile, filmele și jocurile favorite la o calitate a sunetului uluitoare, clară și de înaltă rezoluție, prin difuzoarele stereo externe sau prin căștile audio, cu ajutorul unui amplificator încorporat.

Varianta HTC Desire 10 pro include și profilul audio HTC BoomSound, care îți oferă experiența audio intensă HTC BoomSound de fiecare dată când îți pui căștile audio.

Configurația HTC Freestyle elimină afișarea tip grilă de pe ecran și te lasă să fii creativ. Poți muta iconițele, etichetele și widget-urile în orice loc. Le poți stratifica, suprapune, grupa și nu numai. Poți chiar asocia etichetele cu aplicații, pentru a elimina complet iconițele de pe ecran.

Acumulatorul face față cu brio chiar și la aceste viteze, cu un acumulator de 3000 mAh pentru Desire 10 pro și unul de 2700 mAh pentru Desire 10 lifestyle, ce îți permit să realizezi o mulțime de fotografii, să navighezi pe web și să te bucuri de multe ore de distracție între două încărcări.

București – 20 septembrie 2016 – HTC Corporation

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: