Noua cameră Panasonic LUMIX DMC-G80

Panasonic prezintă astăzi camera LUMIX DMC-G80, cel mai recent model de înaltă performanţă adăugat gamei sale de camere mirrorless (DSLM). Încorporând o serie de tehnologii avansate și funcții utile într-un corp rezistent și compact, camera LUMIX DMC-G80 a fost concepută pentru a excela pe teren.

G80_G85_MKIT_slant_K_FL360L (1)-001

LUMIX DMC-G80 este prevăzută cu un sistem dual de stabilizare a imaginii pe 5 axe îmbunătățit – 5-axis Dual I.S. Incorporând noua tehnologie cu senzor de rotație, O.I.S. (stabilizatorul optic de imagine, pe 2 axe) și B.I.S. (stabilizatorul de imagine din corp, pe 5 axe) pot funcționa împreună.

Datorită capacității camerei LUMIX DMC-G80 de a analiza condițiile de înregistrare, inclusiv distanța de focalizare, noul sistem Dual I.S. 2  poate utiliza un timp de expunere cu până la 5 trepte mai mare decât precedentul. De asemenea, utilizatorii pot realiza fotografii și înregistra imagini video clare, atât folosind superangularul cât și teleobiectivul, chiar şi în condiţii de lumină slabă sau când fotografiază cu o singură mână.

Pentru a reduce la minimum vibrațiile nedorite, camera LUMIX DMC-G80 utilizează și un mecanism de declanșare electromagnetic. Șocurile cauzate de mecanismele declanșatorului sunt reduse semnificativ, iar sunetul la declanșare este, de asemenea, redus la minimum.

 Datorită combinației dintre senzorul Digital Live MOS de 16,0 megapixeli și noul Venus Engine, camera poate înregistra imagini de înaltă calitate, realiste, vibrante, cu o rezoluție excelentă și cu un contrast ridicat, având o reproducere impresionantă a culorii și o sensibilitate ISO ridicată, ajungând la 25600.

Această prezentare necesită JavaScript.

LUMIX DMC-G80 înregistrează imagini video QFHD 4K de înaltă rezoluţie, extrem de fluide, la 3840×2160 şi 25p (50Hz) sau 24p în format MP4 cât și imagini video full-HD 1920×1080 la 50p/60p (50 Hz) în formatul AVCHD progresiv sau MP4 (MPEG-4 / H.264) cu focalizare automată continuă.

Trei funcţii 4K Photo unice sunt integrate în camera LUMIX DMC-G80: 4K Burst Shooting (fotografiere 4K în rafală), 4K Burst Start/Stop (rafală 4K  start-stop) şi 4K Pre-burst (pre-rafală 4K); toate acestea permiţând fotografilor să captureze şi să obțină imaginea perfectă prin alegerea  exactă a cadrul dorit din materialul video 4K.

În plus, funcţia Low Light AF (focalizare automată în lumină slabă) face posibilă setarea clarității subiectului într-un mod mult mai precis, în condiţii cu iluminare redusă (-4EV), de exemplu când fotografiaţi animalele sălbatice la răsărit sau apus. Funcția Starlight AF (focalizare automată pentru stele) le permite astronomilor în devenire să imortalizeze stele şi constelaţiile vizibile pe cerul nopţii.

O întreagă serie de caracteristici interesante

 • Noul Grip cu acumulator – DMW-BGG1

Camera LUMIX DMC-G80 este compatibilă cu acest accesoriu opțional DMW-BGG1. Utilizând două acumulatoare – unul în cameră și unul în acest accesoriu cu acumulator, sistemul DMW-BGG1 prelungește autonomia acumulatorului pentru efectuarea unor înregistrări de lungă durată. De asemenea, acest sistem face ca prinderea să fie foarte ușoară chiar și în cazul înregistrării cu încadrare portret. Proiectat special pentru camera LUMIX DMC-G80, sistemul DMW-BGG1 este perfect adaptat camerei, având și un design rezistent la stropi și praf.

 • 4K Live Cropping (decupare 4K în timp real)
 • Redare imagini în timp real prin HDMI în timpul înregistrării imaginilor video
 • Conector pentru microfon extern de 3,5 mm
 • Noile funcții Focus Bracket și Aperture Bracket
 • Seturi cu obiective disponibil

Există două variante de set cu obiectiv în cazul camerei LUMIX DMC-G80:

 1. DMC-G80M, având inclus obiectivul LUMIX G VARIO 12-60 mm/F3.5-5.6 ASPH./POWER O.I.S. (rezistent la praf și stropi)
 2. DMC-G80H, având inclus obiectivul LUMIX G VARIO 14-140 mm/F3.5-5.6 ASPH./POWER O.I.S
 • Preselectări Gamma pentru înregistrarea imaginilor video disponibile prin folosirea modului Creative Video
 • Conectivitate wireless uşoară prin Wi-Fi® cu smartphone-uri
 • Control creativ în mod P. A, S sau M
 • Prelucrare RAW în cameră
 • Mod silenţios
 • Expunere multiplă
 • Înregistrare servențială și animaţie cu stop cadru

București, 19 septembrie 2016 – Panasonic

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: