Noua cameră LUMIX DC-TZ90 cu superangular de 24 mm și zoom optic de 30x*

Panasonic LUMIX DC-TZ90, noul model din seria “Travel Zoom” – TZ prin upgrade-ul adus senzorului la o rezoluție de 20,3-megapixeli, LUMIX TZ90 beneficiază de un zoom optic de 30x (echivalent 35 mm: 24-720 mm) într-un corp compact permițând, în același timp, înregistrare 4K VIDEO/4K PHOTO.

Noul ecran LCD înclinabil permite utilizatorilor să se bucure de nenumărate posibilități pentru realizarea fotografiilor de tip ”selfie”, inclusiv selfie 4K și selfie panoramic.

Panasonic Lumix TZ90

Obiectivul LEICA DC VARIO-ELMAR cu zoom optic 30x și superangular de 24 mm, este util în orice situație, senzor MOS de 20,3-megapixeli, de mare sensibilitate, și procesorul de imagine Venus Engine permit utilizatorilor să înregistreze imagini de calitate înaltă chiar și în cazul înregistrărilor cu sensibilitate ISO ridicată, în medii iluminate slab.

LUMIX TZ90 poate înregistra imagini video fluide, de înaltă rezoluție QFHD 4K la 3840×2160 și 30p(60Hz) / 25p(50Hz) în format MP4. Funcția Post Focus permite utilizatorilor să selecteze cu ușurință zona de focalizare după înregistrarea imaginii. Funcția Focus Stacking (combinare imagini focalizate diferit într-o singură fotografie) permite utilizatorilor să ajusteze profunzimea de câmp după înregistrare combinând imagini multiple captate cu funcția de post-focus, totul în interiorul camerei. În plus, LUMIX TZ90 încorporează o funcție de compunere lumină cu care camera sintetizează imaginile selectând și salvând pixelii mai luminoși.

Funcția 4K Live Cropping (decupare 4K în timp real) realizează zoom sau panoramare stabilă în cazul imaginilor video 4K de înaltă rezoluție. Utilizatorii pot realiza imagini video Full-HD perfecte, adăugând efecte impresionante după înregistrarea materialului original în 4K. Datorită operării digitale, acest lucru poate fi efectuat fără mișcarea fizică a obiectivului.

Pentru răspuns și mai rapid și mobilitate mai ridicată, LUMIX TZ90 integrează tehnologia DFD (Depth From Defocus – adâncime din defocalizare) pentru a obține o focalizare automată ultra-rapidă de aprox. 0,1 sec. Aceasta contribuie la o înregistrare în rafală de mare viteză de 10 (AFS)/5 (AFC) fps.

Totodată, utilizatorii pot alege să capteze fundalul clar sau defocalizat folosind modul Background Control. Imaginile panoramice pot fi, de asemenea, înregistrate în modul Self Shot (autoportret). Un vizor de 0,2-inch 1.166k puncte EVF (Vizor electronic), cu senzor de ochi, este, de asemenea, prevăzut pentru înregistrarea cu ușurință în exterior cu lumină puternică a soarelui. Inelul de control de obiectiv permite o operare rapidă și intuitivă. Pentru stimularea creativității în realizarea fotografiilor cu Lumix TZ90, sunt disponibile înregistrarea de imagini în format RAW, modul de filtru Creative Control (control creativ) și modul Creative Panorama (panoramă creativă).

Cu conectivitatea Wi-Fi®, utilizatorii își pot conecta camera la smartphone sau tabletă pentru a extinde flexibilitatea de înregistrare, stocare și partajare a imaginilor.

Fiind dotată cu un zoom puternic de 30x și performanțe de înregistrare 4K VIDEO/4K PHOTO într-un corp ultra compact, noua cameră LUMIX TZ90 oferă bucuria înregistrării unor imagini foto/video de înaltă calitate și experiențe selfie în moduri versatile, oricând și oriunde. 5-axis HYBRID O.I.S. (stabilizator de imagine optic hibrid pe 5 axe)+*4, control creativ, fotografie panoramă, încărcare CA/USB

București, 19 aprilie 2017 – Panasonic

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: