NetBackup™ 7.7 extinde integrarea virtualizării și furnizează îmbunătățiri ale politicilor inteligente de backup

Veritas, compania de management al informației din cadrul Symantec (Nasdaq: SYMC), anunță lansarea celei mai recente soluții de protecție a datelor la nivel enterprise, Veritas NetBackup™ 7.7. Printre noile sale funcții, soluția de referință în industrie include caracteristici care extind semnificativ eficiența operațiunilor de backup și recuperare bazate pe servicii de stocare în cloud, adăugând suport pentru noii furnizori de cloud și crescând performanța de până la 30 de ori.

“Tot mai multe companii adaugă în prezent stocarea în cloud printre opțiunile de backup și stocare, pentru a beneficia de avantajele flexibilității, agilității și optimizării costurilor operaționale”, a declarat Ana Pinczuk, vicepreședinte senior în cadrul diviziei de backup și recuperare a datelor din cadrul Veritas. “NetBackup 7.7 este proiectat pentru a exploata aceste alternative de stocare într-un mod mult mai performant, oferind organizațiilor IT posibilitatea să integreze cu ușurință stocarea cloud în strategia lor de backup, fără a face compromisuri.”

netbackup

 

NetBackup 7.7 optimizează considerabil performanța și interoperabilitatea backup-ului în cloud, prin intermediul serviciilor de stocare precum cele oferite de Amazon Web Services (AWS), Google, Hitachi Data Systems (HDS), Verizon și Cloudian. Totodată, soluția permite și integrarea inovatoare cu VMware® vSphere Virtual Volumes, Microsoft® Hyper-V, NetApp clustered Data ONTAP® (cDOT) și Microsoft SQL Server™ și oferă capabilități îmbunătățite care permit utilizatorilor IT și non-IT să gestioneze și să controleze în mod independent activitățile de backup și recuperare, folosind interfețe intuitive îmbinate cu instrumente native.

“Pe măsură ce volumul și sfera datelor enterprise continuă să crească, companiile au nevoie de instrumente mai performante pentru a proteja informațiile confidențiale în mod adecvat. NetBackup 7.7 este proiectat să furnizeze recuperarea mai rapidă și mai ușoară a datelor, cu o performanță îmbunătățită și tehnici de stocare eficiente pentru gestionarea protecției informațiilor din companie la toate nivelurile”, a afirmat Phil Goodwin, director de cercetare în domeniul sistemelor de stocare și software din cadrul IDC. “Aceste noi îmbunătățiri pot ajuta companiile să beneficieze de eficiența costurilor și de agilitatea operațională a stocării în cloud, prin îmbunătățirea performanței și extinderea alternativelor de furnizori de servicii.”

Noul conector cloud disponibil în NetBackup 7.7, proiectat pe Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), este optimizat pentru a îmbunătăți semnificativ timpul de backup și recuperare pentru soluțiile de stocare în cloud compatibile cu Amazon S3. Conectorul exploatează tehnici multi-streaming și alte funcții avansate care permit utilizarea la capacitate maximă a benzii de rețea, reducând semnificativ timpul de backup și recuperare față de versiunile anterioare. În plus, NetBackup 7.7 suportă gateway-uri cloud de la NetApp și AWS, folosind o abordare secvențială pentru a replica backup-ul de date în cloud

Funcția inovatoare Auto Image Replication (AIR) a NetBackup este de asemenea integrată cu serviciile cloud, oferind companiilor posibilitatea să facă backup de date într-un mediu cloud, asigurând în același timp deduplicarea datelor pentru care se face backup. Noile politici inteligente pentru Microsoft Hyper-V și Microsoft SQL Server ajută organizațiile IT să scaleze mai rapid operațiunile, să crească flexibilitatea și să ofere control adecvat angajaților din companie. Platforma convergentă Veritas NetBackup 7.7 simplifică gestionarea infrastructurii și dispune de procese și controale automatizate avansate, pentru a proteja medii fizice și virtuale complexe.

“Datalink și Veritas colaborează cu succes de multă vreme. NetBackup este soluția noastră de bază pentru backup și recuperare la nivel enterprise”, a afirmat Mike Spindler, practice director în cadrul diviziei de protecție a datelor și stocare a Datalink, partener Veritas. “Ne bucurăm de lansarea Veritas NetBackup 7.7 și de îmbunătățirile în cloud, de Microsoft Hyper-V și de protecția crescută a datelor. Suntem nerăbdători să ajutăm clienții să diminueze costurile și complexitatea, optimizând în același timp abilitatea lor de a răspunde nevoilor comerciale.”

“NetBackup a fost o soluție de încredere în backup-ul și recuperarea la nivel enterprise, apărând unul dintre cele mai valoroase bunuri ale companiei noastre, anume datele”, a declarat Richard Morris de la Colt Technology Services Group, unul dintre clienții Veritas. “Suntem încântați de îmbunătățirile aduse de NetBackup 7.7, incluzând lista sa din ce în ce mai mare de furnizori de cloud și performanța cloud optimizată. Vom continua să ne încredințăm datele echipei Veritas, pentru a ne permite să ne gestionăm cu ușurință informațiile și să garantăm disponibilitatea când și unde este necesar.”

Veritas NetBackup 7.7 este disponibil prin partenerii și distribuitorii oficiali. Pentru informații suplimentare despre NetBackup 7.7, vă rugăm vizitați http://veritas.symantec.com/backup.

Despre Veritas Technologies Corporation

Veritas Technologies Corporation, compania de gestionare a informațiilor care rezultă din separarea de Symantec, permite organizațiilor să exploateze puterea informațiilor lor, cu soluții menite să sprijine cele mai vaste și complexe medii eterogene la nivel global. În prezent, Veritas furnizează soluții pentru 86% dintre companiile incluse în topul Fortune 500, îmbunătățind disponibilitatea datelor și oferind informații în sprijinul avantajului competitiv. În anul fiscal 2015, Veritas a generat pentru Symantec venituri de 2,6 miliarde dolari.

Despre Symantec

Symantec Corporation (NASDAQ: SYMC) este expert în protecţia informaţiilor, ajutând oameni, companii şi guverne să se bucure de libertatea de a profita de oportunităţile oferite de tehnologie – oricând şi oriunde. Fondată în aprilie 1982, compania Symantec este inclusă în topul Fortune 500 şi oferă una dintre cele mai vaste reţele de inteligenţă a datelor la nivel global, precum şi soluţii performante de securitate, backup şi disponibilitate pentru stocarea, accesarea şi partajarea datelor importante. Compania are peste 20.000 de angajaţi în peste 50 de ţări. 99% din companiile incluse în Fortune 500 sunt clienţi Symantec. În anul fiscal 2014, compania a înregistrat venituri de 6,7 miliarde dolari. Pentru a afla mai multe, vizitaţi www.symantec.com sau conectaţi-vă la actualizările Symantec, la adresa: http://www.symantec.com/social/.

București, 31 iulie 2015 – Veritas

Visits: 0

Lasă un răspuns