Hub-ul conectivității: Philips Monitor Docking Stand oferă acces rapid la toate perifericele de pe birou

MMD, partener licențiat al monitoarelor Philips, lansează un nou dispozitiv care înlesnește munca de la birou, oriunde și oricând. Cu noul Dock Stand USB de la Philips, utilizatorii nu trebuie decât să-și conecteze notebook-urile prin intermediul unui cablu USB și să-și monteze unde doresc monitoarele cu suport de tip VESA. Rezultatul: acces facil la toate perifericele de birou și la Internet printr-o conexiune USB 3.0 foarte rapidă. Însoțit de un monitor Philips, suportul îmbină comoditatea cu productivitatea și oferă o experiență de vizualizare excelentă.

Mai multe conexiuni, mai puțină dezordine

Noul Dock Stand USB SB4B1928UB de la Philips constă într-un suport elegant și ergonomic, pe care utilizatorii îl pot folosi cu orice monitor Philips sau cu orice alt monitor compatibil cu montura de tip VESA (100 x 100). Disponibil pentru ecrane de la 19 și până la 28 inci (48 – 71 cm), noul dock stand oferă utilizatorilor o flexibilitate mai mare în alegerea monitoarelor.

Casual young woman using computer in office
Casual young woman using computer in office

Suportul este o alegere perfectă pentru cei care folosesc notebook-uri și pentru care mobilitatea este un factor cheie. Dezavantajului major al notebook-urilor subțiri este numărul limitat de slot-uri astfel că noul model de dock stand oferă conectivitate USB 3.0 și Ethernet. “Cine folosește acest dock stand nu mai are grija cablurilor de pe birou. Datorită universalității slot-urilor USB, noul dock stand funcționează cu orice notebook care are un port USB. Acesta permite oamenilor să se conecteze imediat prin intermediul unui singur cablu pentru a avea acces la toate celelalte periferice, la Internet cât și la sursa de energie”, a declarat Thomas Schade, vice–președinte EMEA al MMD.

Îmbunătățirea experienței de vizionare

Suportul oferă utilizatorilor libertatea de a alege dimensiunea de afișare, rezoluția și tehnologia cea mai potrivită aplicațiilor pe care le folosesc – până la claritatea incredibilă a rezoluției 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli. Iar dacă un monitor nu este suficient, utilizatorii pot conecta până la șase ecrane la dock stand prin HDMI, DisplayPort și USB – toate prin intermediul unui singur cablu USB care face conexiunea între dock stand și notebook. Aceasta este o modalitate ușoară de a crea un spațiu de lucru pentru mai multe monitoare, ajutând astfel la creșterea productivității.

Sănătatea utilizatorului

În ciuda simplității pe care o oferă, design-ul Philips SmartErgoBase permite noului Philips Docking Stand, ridicarea, coborârea, înclinarea și rotirea acestuia pentru a așeza ecranul în poziția corectă pentru utilizator. Înălțimea potrivită a monitorului oferă confort lecturii, în special pentru persoanele care poartă ochelari de vedere cu lentile bifocale, trifocale sau chiar progresive. Dock stand-ul cu al său singur cablu gestionează de asemenea cablurile pentru a menține spațiul de lucru curat.

Specificații Tehnice: Philips SB4B1928UB USB Docking Stand

Connectivity ·         Signal Input: USB 3.0 x 1 (upstream)

·         Signal Output: DP x 1, HDMI x 1

·         USB: USB 3.0 x 4

·         Earphone jack

·         RJ45: Yes (through USB)

·         Microphone in: Yes (through USB)

·         SD / MMC card slot: SD card

Convenience ·         Kensington lock

·         VESA Mount: 100 x 100 mm

Ergonomics ·         Height adjustment: 120 mm

·         Pivot: 90 degree

·         Swivel: -65/65

·         Tilt: -5/20 degree

Sustainability ·         Environmental and energy: RoHS

·         Recyclable packaging material: 100 %

·         Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory Approvals: CB, CE Mark, EMF, ErP, SEMKO, C-tick, CU-EAC

 

București, 31 iulie 2015 – MMD

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: