MTV Mobile de la COSMOTE ofera mai mult trafic de date cu noua extraopțiune MTV 7x

Tinerii activi comunică și împărtășesc permanent experiențele lor prin mesaje, fotografii sau clipuri cu prietenii și familia, utilizând smartphone-ul și internetul mobil. De asemenea, aceștia sunt în căutarea divertismentului de calitate și metode interesante de a-și petrece timpul liber. COSMOTE România vine în întâmpinarea lor, oferindu-le un raport calitate – preț sporit prin noua extraopțiune MTV 7x, disponibilă pentru clienții noi și existenți ai Cartelei MTV Mobile powered by COSMOTE. Pentru doar 5 euro credit, utilizatorii au disponibilă o gamă largă de beneficii pentru a explora mai mult, având access nelimitat la conținut exclusiv alături de experiența MTV.

MTV_Mobile_logo

Noua extraopțiune MTV 7x oferă minute și SMS-uri nelimitate cu ceilalți utilizatori ai Cartelei MTV Mobile, 120 minute naționale/internaționale sau SMS-uri naționale, 2.000 de minute și SMS-uri către COSMOTE și Romtelecom și 350 MB trafic de date. Minutele internaționale pot fi utilizate către rețele fixe și mobile din Statele Unite ale Americii, Canada și Israel și rețele fixe din Uniunea Europeană. Mai mult, noua extraopțiune include, de asemenea, acces gratuit la o sursă importantă de divertisment, aplicația MTV Under the Thumb și promoțional trafic de date gratuit pentru streaming-ul conținutului video din aplicație, 500 de ore de Video on Demand pentru cele mai tari producții MTV (precum Jackass, Pimp My Ride, South Park, Cribs, Geordie Shore, Catfish, Awkward, Ridiculousness și multe altele), dar și acces la 2 canale cu conținut liniar, MTV Hits și MTV Dance. Accesul în aplicație se face pe bază de cont care oferă posibilitatea de a naviga prin conținutul disponibil. MTV Under The Thumb este disponibilă în App Store și Google Play Store. Tinerii energici care sunt mereu în căutare de noi destinații pentru a se distra pot câștiga acum o excursie uimitoare la evenimentul Isle of Malta și se pot bucura de reprezentații renumite ale unora dintre cei mai mari artiști din lume. Astfel, clienții care activează extraopțiunea MTV 7x se pot înscrie la concursul Thumbs Up for Malta și pot câștiga unul dintre cele 7 bilete VIP, cu toate costurile incluse, la Isle of Malta: o excursie all-inclusive de 3 zile, cheltuieli de transportul și cazare de lux. Petrecerea va avea loc în Malta, pe 25 iunie, cu artiști internațional în line-up și peste 50.000 de participanți așteptați în fiecare an. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile aici. Clienții care au nevoie de mai multe beneficii pentru a comunica cu cei dragi pot alege una dintre cele 3 add-on-uri, sau pe toate, fiecare disponibilă pentru 1 euro credit. Utilizatorii pot opta între On Top 120, ce oferă 120 minute naționale/internaționale sau SMS-uri naționale, On Top 2000, cu 2.000 minute/SMS-uri către COSMOTE sau minute către Rotelecom, și On Top 350, cu 350 MB trafic de date, în funcție de nevoile fiecărui client.

Oferta promoțională este disponibilă până pe 30 iunie 2014. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro și www.mtvmobile.ro.

Hits: 6

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: