Logitech isi extinde portofoliul de huse-tastaturi Ultrathin Keyboard Folio

Logitech îşi extinde line-up-ul de accesorii pentru tablete cu lansarea unei huse-tastaturi Ultrathin Keyboard Folio concepută pentru noul Samsung Galaxy Tab 4 10.1. Logitech Ultrathin Keyboard Folio este o carcasă de protecţie, subţire şi uşoară, ce dispune de o tastatură Bluetooth, taste spaţioase şi un rând de taste specifice Android. Aceste caracteristici oferă un confort sporit, tastarea fiind mai rapidă, precisă şi familiară. Pentru a îmbunătăţi multiplele activităţi realizate pe Samsung Galaxy Tab 4 10.1, noul model Folio poate fi folosit şi ca stand dual-view în două poziţii ideale: ridicat pentru tastare sau într-o poziţie plată, cu tastatura ascunsă pentru a facilita un browsing eficient.

image003
Sistemul SecureLock păstrează tableta securizată ferm în cadrul carcasei, dar introducerea şi înălturarea ei din husă se realizează foarte uşor. Carcasa este realizată din materiale durabile şi rezistente la apă care protejeazaă cele doua feţe ale tabletei contra căzăturilor, zgârieturilor şi a varsărilor.
Preţ şi disponibilitate
Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 4 10.1 va fi disponibil în Europa începând din luna iunie la un preţ recomandat de 99,99 Euro.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: