Mouse RGB de gaming TRUST GX 940 XIDON – review

Moda mousilor ergonomici de gaming in sistem RGB, capata deja o consacrare in randul publicului tanar si pasionat. Dar si “batranetul” ca mine pare incantat de a avea un stimul luminos, atunci cand se porneste, din ce in ce mai greu, la o partida de Call Of Duty.

Vibratiile luminoase cu multiple variante intra de acum impreuna cu tastaturile si carcasele luminoase, de PC, (pana si mousepadul poate fi RGB) in feng shuiul gamerului de orice varsta si preferinta, si nu numai al mormolocilor ce tocmai deschid ochii si au nevoie de stimulente ca sa nu adoarma pe UI-ul de joc. Mouseul vine asa cum ne-a obisnuit Trust intr-o cutie sobra insa inscriptionata la obiect cu tot ceea ce este necesar pentru a putea identifica continutul.

Carcasa mouse-ului acoperit negru cu iluminare RGB reglabila in 3 zone (logo, roata si parti laterale ale mouse-ului) a fost realizata in totalitate din plastic si masoara 75x41x124 mm (L x H x D). In consecinta, este ideal si pentru persoanele cu maini medii si mari. Cantareste 90 de grame fara cabluri si nu exista nicio posibilitate de ajustare in greutate. Pentru operare sunt disponibile sase taste, toate programabile in mod liber. Roata mouse-ului in doua sensuri poate fi, de asemenea, folosita ca buton. Sub cele doua butoane principale ale mouse-ului se afla intrerupatoare Omron de inalta calitate si durabile (30 de milioane de clicuri conform producatorului) care au un punct de presiune direct si usor.

De asemenea, am fost impresionat de roata cauciucata a mouse-ului cu ecran mediu. Cablul USB acoperit din material textil are o lungime de 1,8 metri. Trei talpice mari de teflon pe partea inferioara asigura proprietati de alunecare ridicate. Exista, de asemenea, un buton in partea de jos pentru modificarea profilului. Prelucrarea mouse-ului in sine este convingatoare.

Mouse-ul de joc de la Trust ofera un numar de opt butoane, toate putand fi ajustate din software, oferindu-va cea mai mare flexibilitate posibila. Cu setarile implicite, butoanele de pe spatele mouse-ului pot fi folosite pentru a comuta valorile DPI presetate. Inima este senzorul optic PMW3325. Cu un DPI reglabil intre 200 si 10000 este pregatit pentru toate dorintele gamerului si percepe o acceleratie de 20 G. DPI poate fi ajustat doar in pasi de 10000, deci pierdeti o oarecare flexibilitate, dar acest lucru nu ar trebui sa creeze probleme.

Designul GXT 940 Xidon este pastrat intr-un aspect destul de simplu cu dungi. Exista dungi mici atat pe partea mai lata, cat si pe cealalta parte, care sunt lasate mai adanc in carcasa si, prin urmare, ofera o aderenta buna. In plus, dungile din mijloc sunt evidentiate si de iluminarea RGB, in timp ce celelalte ies in evidenta cu o suprafata lucioasa. Pe partea din spate a mouse-ului se afla logo-ul Trust GXT, care atrage atentia si cu iluminarea RGB. Dar nu este tot ce exista in domeniul RGB. Roata mouse-ului are un strat de cauciuc pentru o mai buna manipulare, dar marginile sunt complet acoperite cu iluminare RGB.

Această prezentare necesită JavaScript.

GXT 940 Xidon este conceput practic pentru Palm Grip si datorita celor doua butoane laterale devine utilizabil numai pentru jucatorii de mana dreapta. Adica mana se sprijina aproape complet pe mouse si, de asemenea, se simte foarte bine in mana. Cu toate acestea, daca aveti maini putin mai mari decat media, mouse-ul va fi prea mic, cu exceptia cazului in care folositi o strangere diferita. Chiar si pe o perioada mai lunga de timp, mouse-ul ofera o aderenta buna si asigura miscari precise.

Se poate regla si iluminarea RGB (moduri si culori diferite). Toate setarile pot fi salvate in memoria de bord. Mouseul a fost recunoscut automat in Windows 10. Software-ul trebuie instalat pentru intreaga gama de functii. Software-ul intern si clar nu numai ca face facila crearea de macro-uri (inclusiv calendarul), dar si modifica rata (125/250/500/1000 Hz) si sase niveluri DPI (de la 200 la 10.000 in trepte de 100) prin definire.

Mouse-ul de joc a confirmat impresia generala foarte buna din testul de zi cu zi. In Call of Duty se controleaza foarte precis si, datorita setarii DPI rapide si confortabile, poate fi adaptat usor la propriile preferinte si abilitati. Mouse-ul isi arata intreaga rezistenta, in special in shooterele rapide, deoarece senzorul este intr-adevar provocat acolo.

Hits: 7

%d blogeri au apreciat: