Motorola lansează noul moto g24: un telefon ce îmbină designul, performanța și accesibilitatea

Motorola prezintă moto g24, un smartphone al noii familii moto g 2024 care îmbină calitatea și prețul accesibil. Acesta e disponibil la partenerii Motorola: Altex (începând cu 25 ianuarie) și eMAG, la prețul recomandat de 799 lei. Moto g24 vine în 3 culori: Matte Charcoal, Ice Green și Pink Lavender.2

Noul moto g24 are un design plăcut, camera foto principală de 50MP, baterie mare de 5000 mAh și oferă o experiență audio-video captivantă.

Confecționat din materiale premium, moto g24 arată și se simte sofisticat. Acesta are un design nou, mult mai soft pentru carcasa din spate, în special în zona camerelor și un senzor de amprentă situat pe laterat pentru deblocare mai ușoară. De asemenea, are protecție împotriva stropilor de apă.1

Funcția RAM Boost3 a telefonului transformă în mod dinamic spațiul de stocare în memorie RAM virtuală pentru o viteză suplimentară. Adaptându-se fără probleme în timpul sarcinilor solicitante, aceasta poate adăuga până la 4GB4/8GB5 (în funcție de caz) de memorie RAM virtuală, oferind un răspuns rapid, multitasking îmbunătățit și mai multă eficiență cu fiecare glisare și atingere. Pentru a însoți procesorul octa-core de înaltă performanță de 2,0 GHz dispozitivul vine, de asemenea, cu o baterie mare de 5000 mAh, care asigură o utilizare prelungită, iar încărcarea TurboPower™ 15 permite o reîncărcare rapidă6.

moto g24 vine cu un senzor de 50MP7 cu tehnologie Quad Pixel pentru imagini clare. Camera frontală de 8 MP include funcția Face Retouch pentru selfie-uri îmbunătățite, Auto Night Vision pentru fotografii de noapte mai clare și modurile HDR și Portret pentru iluminare optimă și efecte artistice.

Cu un ecran luminos de 6.56″ HD+ și o rată de reîmprospătare a ecranului de 90Hz8, moto g24 oferă o experiență vizuală bogată. Modul High Brightness atinge un nivel impresionant de luminozitate maximă de 537 niți pentru o vizibilitate clară într-un mediu exterior luminos. Difuzoarele stereo cu tehnologie Dolby Atmos®  oferă un sunet clar și puternic.

moto g24 depășește așteptările și oferă o combinație perfectă de stil, performanță, camere foto excelente și funcții de divertisment captivante. Cu moto g24 nu mai există compromisuri pentru ca este un dispozitiv care oferă o calitate premium la un preț accesibil.

Views: 10

Lasă un răspuns