AOC lansează noile monitoare de gaming 24G4X și 27G4X, cu rate de reîmprospătare de 180 Hz și un design modern

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din lume, anunță seria AOC GAMING G4 dedicată jocurilor video. Având un design elegant, monitoarele AOC GAMING 24G4X de 23,8″ (60 cm) și AOC GAMING 27G4X de 27″ (68 cm) dispun de panouri Fast IPS pentru culori precise și unghiuri largi de vizualizare, o rată de reîmprospătare de 180 Hz, timpi de răspuns GtG de până la 1 ms și compatibilitate cu tehnologia NVIDIA G-SYNC. Cu caracteristici de ultimă generație și un aspect deosebit, noile modele sunt pregătite să ridice experiența de joc la un alt nivel, atât pentru pasionați, cât și pentru jucătorii profesioniști.

Evoluție continuă pentru performanțe avansate

Din dorința de a îmbunătăți experiența de joc în segmentul entry-level, ambele monitoare dispun de o rată de reîmprospătare de 180 Hz, asigurând astfel un gameplay fluid. În concordanță cu dimensiunile afișajului de 24″ și 27″, rezoluția Full HD (1920×1080) permite jucătorilor să obțină rate ridicate de cadre pe secundă cu o gamă variată de soluții grafice (GPU).

Grație culorilor precise și a unghiurilor largi de vizualizare a panourilor Fast IPS folosite, monitoarele sunt capabile să facă față unor sarcini de bază când vine vorba de editare foto/video sau de livestreaming.

Cu timpi de răspuns de până la 1 ms GtG, aceste modele sunt concepute special pentru a diminua efectul de ghosting, oferind astfel precizie și claritate în jocuri rapide de tip FPS sau Battle Royale. Suportul HDR10 contribuie la o experiență vizuală mai captivantă, iar prin utilizarea unei rate variabile de reîmprospătare, tehnologia NVIDIA G-SYNC asigură rularea jocurilor fără să fie afectate de artificii de tip tearing sau stuttering.

Design distinctiv

Inspirate de liniile unui avion de vânătoare, modelele 24G4X și 27G4X se mândresc cu un design nou și complet reimaginat. Ambele monitoare sunt dotate cu o bază elegantă și mai compactă decât cea a modelelor precedente, oferind aceeași funcționalitate și în același timp un spațiu mai generos pentru mouse și tastatură. Accentele gri închis și formele triunghiulare de pe spate, oferă acestei noi serii un aspect modern, potrivit pentru o varietate de configurații de tip desktop.

Meniu OSD actualizat

Datorită meniului OSD reimaginat, setările monitorului pot fi accesate acum într-un mod mai intuitiv pentru utilizatori. În plus, suita de aplicații AOC G-Menu poate fi utilizată pentru configurarea monitorului direct din aplicație.

Ambalaj prietenos cu mediul

Pentru a avea o amprentă cât mai redusă asupra mediului înconjurător, monitoarele AOC GAMING G4 sunt livrate într-un ambalaj sustenabil ecologic.   

Construcție ergonomică

Ambele modele dispun de un suport ergonomic care permite reglarea înălțimii, rotirea, înclinarea și pivotarea, pentru o utilizare cât mai confortabilă. Datorită bazei cu dimensiuni reduse, monitoarele se pot așeza chiar și pe birouri cu suprafață de lucru mai mică. Pentru cei care preferă montarea pe un braț dedicat, monitoarele prezintă monturi VESA dedicate.

Alte caracteristici

AOC GAMING 24G4X și AOC GAMING 27G4X încorporează funcții precum Flicker-Free și LowBlue pentru a combate oboseala ochilor cauzată de timpul îndelungat petrecut în fața ecranului. Monitoarele sunt dotate cu difuzoare integrate și ieșiri audio pentru căști.

Preț și disponibilitate:

AOC GAMING 24G4X și AOC GAMING 27G4X vor fi disponibile începând cu luna februarie la prețurile recomandate de 842 lei, respectiv 991 lei.

Views: 0

Lasă un răspuns