Motocoasa de weekend te face barbat

Anul acesta a plouat viguros si cu simt de raspundere. Bucuria ierbii si a buruienilor alimentate in exces de precipitatii.

In alti ani, in acesta perioada era seceta si cresterea abuziva, de prin gradina mea de la tara era stopata in mod natural.

Desi, cu coasa cea veche cu coada si nebatuta de cativa ani, reuseam mai mult sa culc otava la pamant si nimic mai mult, acum vreo doua saptamani, cele cateva sute de metri patrati, mi-au dat program de somn, pentru ca, tot orizontul meu vizual se pierdea intr-un desis impenetrabil.

Numai cu muschii nu te poti pune cu natura, caci intotdeauna vei fi biruit este una din invataturile primite de la parinti. Si atunci, vecinii mei, trecand peste disputele teritoriale legate de granitele proprietatilor, mi-au dat o idee stralucitoare. A sosit timpul sa schimb tehnologia.

O-mac

Aceasta se numeste motocoasa de umar hobby  la un pret foarte bun, de 499 RON, pentru ca, sigur, pereglinarile mele de weekend, nu imi vor solicita o suprafata de cosire mai mare decat 500 mp. Si apoi scap si de a mai bate coasa si de a o ascuti.

MOTOCOSITOARE GGP ST260/N

La cat a crescut  buruiana ce poate fi altceva mai incantator, decat aceasta motocositoare ST260/N, cu discul cu 3 dinti si motorul cu o putere de 1.1CP, care asigura o curatare si o tundere eficienta si stabila a gazonului, a buruienilor, dar si a tufelor si arbustilor de mici dimensiuni, direct de pe umarul tau cel mecanizat, ce te va face cu adevarat, barbat. E drept ca la utilizare sunt necesare si ceva benzina si ulei, dar nu-i bai. Hobbyul e puternic.

In acest fel munca la camp nu va mai fi o corvoada ci o distractie, care iti va odihni articulatiile si iti va mentine tonusul unei vizite de weekend la tara.

 

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: