IFA 2014 prezinta noile inovaţii pentru monitoarele Philips

Cu inovaţii ce includ cel mai nou display SoftBlue cu tehnologie anti blue-light şi monitoare de gaming cu G-SYNC la 144 Hz, lineup-ul Philips înglobează noile trenduri în industrie.

 

Philips 288P6LJEB_3

 

La Berlin, între 5 şi 10 septembrie se desfăşoară IFA, unul dintre cele mai importante târguri de tehnologie din lume. Ca în fiecare an, Philips va fi prezent la târg (Hall 22), unde MMD prezintă noile monitoare high resolution, ergonomice şi cu o calitate superioară a imaginii. Acestea satisfac nevoile utilizatorilor, urmând în acelaşi timp linia trendurilor actuale din industrie precum sănătatea şi confortul, rezoluţia din ce în ce mai clară şi eleganţa design-ului sau gaming-ul captivant.

Philips 272G5_f

 

  • Oricine petrece foarte multe ore în faţa calculatorului va aprecia noul display SoftBlue Light: cu tehnologia inovativă anti blue light, display-ul reduce oboseala ochilor eliminând emisiile de lumină albastră la lungimi de undă nocive, ajută la diminuarea impactului negativ asupra ochilor şi îmbunătăţeşte confortul, fără a compromite culorile şi calitatea imaginii.
  • Rezoluţia superioară este asigurată de noul ecran Panoramic Ultra Wide Screen 21:0, ce oferă o rezoluţie de 3440 x 1440 şi UltraClear 4K UHD, ce pune la dispoziţia utilizatorilor precizie şi strălucire, cu de patru ori mai multe detalii şi rezoluţie faţă de ecranele obişnuite. Mai mult decât atât, odată cu nevoia utilizatorilor de a avea mai mult spaţiu pe ecran, MMD lărgeşte dimensiunea display-ului la 32 şi 40 de inchi.
  • Cu un design grafic profesional, un nou monitor de 27 de inchi cu tehnologia Adobe SRGB este prezentat de MMD. Acesta asigură consistenţă culorilor în cadrul oricărei aplicaţii şi simplifică fluxul de lucru.
  • Pentru o experienţă de gaming surprinzătoare, MMD prezintă monitorul de gaming de 144Hz cu tehnologie Nvidia G-SYNC, ce sincronizează rata de refresh a ecranului cu randamentul plăcii grafice a calculatorului pentru a reduce efectele de screen tearing şi ghosting. De menţionat este şi tehnologia Ambiglow: aceasta luminează peretele din spatele ecranului, extinzând experienţa de gaming peste limitele ecranului.
  • Stilul contează: iconicul design Moda 2, cu finisaj alb sau negru, se potriveşte în orice decor.
  • Monitoarele Smart All-in-one touch sunt disponibile pentru a fi testate. Aducând lumea Android pe ecrane mai mari, aceste sisteme multimedia independente pot fi folosite pentru a rula aplicaţii Android.

 

Views: 0

Lasă un răspuns