Monitoare Philips lansate in Romania

Pentru ca am primit o invitatie la Hotel Cismigiu desigur langa parcul Cismigiu eram foarte curios sa aflu despre compania MMD si oamenii din spate. Si am aflat.

Este o companie ce pastoreste doua branduri de renume Philips si AOC dupa cum spun cifrele statistice leaderi pe piata monitoarelor in Europa si cu intentia de a deveni si pe cea a TV-urilor unde totusi este o concurenta acerba.

Cei prezenti la prezentarea monitoarelor Philips au fost: Cristian Bucur – Sales Director South Eastern Europe, Arabela Umbră, Sales Manager pe Romania, Costas Sonas si o asistenta placuta de jurnalisti si bloggeri romani. Si sigur nu mi-a parut rau atunci cand am admirat calitatea imaginii a unor monitoare despre care am mai scris aici sau aici dar si alte noutati asa cum am surprins in clipul de mai jos unde apare Cristian Bucur.

Noutatea pentru mine au fost monitoarele “clinice” prezentate de Arabela Umbră despre ale caror caracteristici nu stiam ca exista. Si aici ma refer la carcasa ce distruge cateva variante de bacterii și microbi din mediul clinic. Cei de la Philips au concluzionat ca aceste monitoare dau mai bine la pacienti atunci cand au culorea alba, pentru ca dau o impresie buna in ceea ce priveste igiena. In principal acestea trebuie sa fie mobile pentru a putea fi utilizate si pe statiile de urgenta, acolo unde trebuiesc vizualizate rapoarte in timp real privind sanatatea pacientului, dar atat de bine pot fi utile in cabinetele stomatologice in vizualizarea danturii si maxilarului sau in cabinetele de ortopedie unde pot face diferenta atunci cand este necesara o analiza mai fina si mai discreta a osului.

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: