Logitech Ultrathin si primul său mouse ultra portabil tactil

Logitech aduce în România primul său mouse ultra portabil tactil. Cu un design modern, subţire şi o ergonomie sporită, Logitech Ultrathin Touch Mouse se adaptează din toate punctele de vedere computerelor MacBook şi Ultrabook.

Datorită design-ului subțire și ușor, Logitech Ultrathin Touch Mouse încape în orice compartiment al husei pentru laptop, sau chiar în buzunar.

Logitech_T630_1

 

 

 

 

 

 

 

Suprafața sa tactilă are un finisaj extrem de neted datorită învelișului ce simplifică navigarea prin Windows și oferă acces rapid la toate funcțiile navigării Multi-Touch în OS X.
Folosind Bluetooth prin intermediul tehnologiei Logitech Easy-Switch, Logitech Ultrathin Touch Mouse se poate conecta la laptop, desktop sau tabletă în același timp, fără a avea nevoie de vreun cablu.

Pentru a selecta dispozitivul activ, e nevoie de o simplă atingere de buton. Mouse-ul se poate încărca prin USB și e nevoie de un singur minut de alimentare pentru a oferi o oră de utilizare (timp calculat pentru o utilizarea obișnuită).

Preț și disponibilitate
Disponibil în două versiuni, Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 (culoare neagră) şi Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac (culoare albă) sunt disponibile în România la un preţ recomandat de 359 Lei.

Bucureşti – 28 martie 2014 — Logitech

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: