Moda telefoanelor si a tabletelor… continua

Stiu ca poate anul trecut v-am facut capul calendar cu terminalele testate de mine fie acestea tablete ori smartphone-uri. Insa stiti deja ca pasiunea mea este sa testez atat cat pot din punct de vedere al utilizatorului si sa imi ofer parerile mele tuturor, pentru ca practic tehnologia face parte din viata mea si biologic nu prea ne putem desparti. Intodeauna am cautat sa fiu aproape de cele mai noi modele dar si de cele care am auzit si imi doream sa ma conving ca sunt chiar ce isi poate dori sa aiba omul prin casa, sa ii fie util si apropiat de firea sa. Cea mai buna pereche tehnologica fireste ramane cea intre un smart impreuna cu o tableta, pentru ca practic se completeaza reciproc. Acest trend desigur se mentine si pentru viitor chiar daca in principal a aparut si un hibrid denumit phablet.

Allview X1 Soul de exceptie la review a fost primul Smart de la Allview primit la teste, care va face fata celor mai exigente dorinte chiar daca nu suporta retele 4G sau nu are chiar toate caracteristicile de top actuale. Terminalul va tine cam doua zile de utilizare medie de resurse si avand grija sa inchideti procesele neutilizate, pentru o persoana ca mine, care are si alte preocupari decat jocurile, internetul sau multimedia, in tot timpul zilei. Orice utilizator va fi multumit sa aiba un terminal cu forme elegante, e drept unibody, fara acces la acumulator si in plus cu cheita pentru microSIM, dar cu o functionare exemplara si fiabilitate buna.

DSCN0051X1 Soul m-a incantat in toate acele capitole care fac diferenta: calitatea displayului, capacitatea bateriei, designul, experienta cu aplicatiile, camera indiscutabil cea mai buna pe care am primit-o, pana acum, pachetul de vanzare complet. Toate acestea nu te pot lasa indiferent si chiar te pot face sa nu crezi ca este un terminal Romania made. Nu pot decat sa ii felicit pe brasoveni chiar si acum dupa mai mult de jumatate de an de la lansare.

DSC06408

Tableta Allview VIVA H7S a fost destul timp pentru a-mi da seama ca este o tableta de fiecare zi, capabila sa ma insoteasca peste tot unde am simtit nevoie sa fiu independent de conexiunea Wifi, sa ma joc prin troleibuz, sau cand ma plimbam prin cartier si simteam nevoia sa fiu singur cu gandurile mele, sa o pot face pe oriunde ma pot afla. Faptul ca desi pare cam aiurea sa folosesti conexiunea de voce la un astfel de terminal totusi nu este dificil sa o utilizezi, atunci cand ai o mana mai ferma sau daca nu, merge oricum si cu un handsfree. Mentionand ca in orice situatie tableta s-a achitat onorabil de sarcinile pe care i le-am prestabilit prin teste, nu am primit laguri, intreruperi sau chiar restartari, mi-a intarit convingerea ca este o configuratie buna ce nu va crea probleme intr-o functionare a unui utilizator mediu normal asa cum ma consider.

Sigur cand am aflat ca a aparut un concurs pe BlogAwards.ro, in care se premiaza cu un produs Allview C6 Quad m-am gandit sa particip pentru ca nu imi pot refuza un eventual review si unboxing.

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: