Miele deschide la Târgu Mureș al patrulea magazin exclusiv din România și așteaptă vânzări de 350.000 de euro în primul an

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, deschide la Târgu Mureș al patrulea magazin exclusiv din România. Noul magazin are 60 de metri pătrați, este amplasat central, pe strada Revolutie nr. 1 și expune toate categoriile de produse Miele disponibile în România: de la consumabile și accesorii, până la electrocasnice încorporabile mari și mici, sisteme de călcat și espressoare freestanding.

În primul an de la inaugurare, în intervalul septembrie 2015 – septembrie 2016, noua unitate va genera venituri estimate de 350.000 de euro din vânzarea de electrocasnice. Magazinul Miele din Târgu Mureș este deschis în parteneriat cu Biasicom SRL, companie cu peste 20 ani de experienţă în retailul şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice.Miele Targu Mures_201510 (3)

Magazinul din Târgu Mureș este al doilea inaugurat de Miele anul acesta în România, după cel deschis în iulie la Sibiu. Miele mai are alte două magazine exclusive în Cluj-Napoca și Brașov.

„Am planificat pentru anul acesta dublarea numărului de magazine exclusive în România și, odată cu inaugurarea de la Târgu Mureș, ne îndeplinim acest obiectiv. Extinderea cu magazine exclusive în toată țara face parte din strategia de dezvoltare Miele pe care o implementăm încă de anul trecut, când am gândit o nouă reprezentare a brandului, prin relocarea showroom-ului din Otopeni în Piața Presei, București și am început o serie de noi parteneriate”, declară Loredana Butnaru, Director de Vânzări Miele România.

În prezent, Miele are o rețea de 30 de parteneri și 57 de magazine în România, care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT. Produsele Miele pot fi găsite din acest an și pe magazinul online eMAG Marketplace.

Despre Miele

Există doar câteva branduri în lume ce respectă aceeași viziune, tradițiile și standardele calitative înalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atât mai puține reprezintă afaceri de familie sustenabile sau se bucură de recunoaștere la nivel internațional. Una singură dintre acestea, însă, este renumită pentru a fi creat și oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparținând familiilor Miele și Zinkann – aflate astăzi la a patra generație. Filosofia companiei – „Immer Besser” („Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită.

În dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma și reinventa experiența în utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.741 de angajați, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor. În anul financiar 2014/2015, a obţinut vânzări în valoare totală de 3,49 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor, maşini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreţinere a rufelor şi maşini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale şi de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL şi-a deschis porțile şi în România, una dintre principalele ţări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global.

Târgu Mureș, 23 octombrie 2015 – Miele

Views: 1

Lasă un răspuns